Zoeken in deze blog

dinsdag 28 september 2021

Honden

 Het was heerlijk op het bankje waar ik van het zonnetje zat te genieten. Aan de andere kant van het water liep iemand met een hond. De hond liep naar de waterkant en keek vanaf daar naar mij alsof ik het 8ste wereldwonder was...... hij hield het lang vol en ineens rende hij naar een plek verderop waar hij weer naar mij staarde. Ik schoot in de lach.... maf beest. Even later kwamen ze langs mijn bankje..... hij keek weer, kwam dichtbij, maar met gepaste afstand..... zo dichtbij was ik toch wel eng vond hij blijkbaar en hij rende snel weg. 

Even later....... ik liep over een smal pad en er kwam iemand met een teckel..... die ging flink tekeer toen hij mij zag........ op afstand..... toen ze voorbij liepen en ik tegen hem praatte werd het erger..... ik mocht niet tegen hem praten of hem aankijken, want dan ging hij tekeer alsof hij een kudde moordenaars moest wegjagen. 

Ik had mijn hondendag niet..... misschien lag het aan mijn kleding. 

2 opmerkingen:

  1. Haha, je gaat inderdaad denken aan iets wat je aan hebt, je kunt het toch goed met ze vinden?
    Ik lees vaak genoeg over de honden die je verzorgt in Arnhem.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja en ik heb ook wel eens een logeerhondje. Nou zijn er wel meer honden die even de kat uit de boom kijken, maar dit was wel heel wonderlijk..... eerst die staarder en toen die blaffer hahaha

    BeantwoordenVerwijderen