Zoeken in deze blog

zaterdag 25 juni 2022

Pakketje


 En alweer was ik door mijn plastic bakken met deksel heen.....en zag een aanbieding. Mooi, vrijdag meteen besteld en zaterdag zouden ze al komen. Ik had een stel grote bakken (50 liter) besteld en wat kleinere (14 liter). ...... postnl was er al om kwart over 9 met een gigapakket....... die bakken in één pakket met nog de nodige zakjes met lucht (wat een uitvinding toch..... je geld verdienen door lucht te verkopen.... waarom heb ik daar nooit aan gedacht?).Hij wilde hem al naar binnen schuiven, maar ik besloot hem buiten uit te pakken..... die doos was zo groot dat ik de deur niet eens meer dicht kan doen over die doos heen en erlangs kan ik dan ook niet. Oké, dat ligt niet alleen aan die doos en mijn gangetje, maar ook aan mijn formidabele lengte van wel 152 centimeters. Buiten uitpakken was het handigst en dan steeds wat naar binnen brengen..... en dan de doos opvouwen voor het oud papier. 
Ineens zag ik iets in de doos dat ik niet besteld had....... een blikje drinken. 
Nou vraag ik mij wel af of dat een extra cadeautje is vanwege de warmte..... of dat een medewerker per ongeluk zijn eigen blikje drinken heeft ingepakt. 
In het eerste geval..... leuk.... bedankt!!!! In het tweede geval.... ah..... wat zal je een dorst hebben! 
Dit is geen artikel om over te bellen of te mailen...... terugsturen is veel duurder dan opdrinken. 
Ik heb wel vaker gehad dat ik er iets extra's in had..... of het verkeerde. Ik meldde dat altijd, maar meestal werd gezegd dat ik het houden mocht omdat terugsturen duurder was en dat ging om duurdere dingen dan een blikje drinken. Lang geleden heb ik er problemen mee gehad en kreeg ik na mijn melding een rekening voor het niet-gevraagde artikel en dat heeft nog moeite gekost om het te regelen. Alles bij elkaar voor mij een reden om niet altijd meer te reageren.... en voor een blikje zou ik dat denk ik toch al niet gedaan hebben. Ik ben eigenlijk meer van het melden, maar heb zo ondertussen wel door dat het weinig zin heeft. Uiteraard zal ik het altijd melden als het om een duur artikel gaat, ik neem aan dat ze dat toch wel terug willen. 
Maar ik kan weer bakken vullen....... en drinken!


1 opmerking:

  1. Yolanda Vis
    Leuk een extraatje!
    Bij de hobbywinkels, waar ik online bestel, krijg je vaak ook een extraatje, soms is dat een vel papier, soms een kaartje met bedeltjes, een stukje lint. Laatst kreeg ik een stansmal van de kerstman! Die had ik nog niet en ben er ook erg blij mee. Maar een blikje drinken heb ik nog nooit gekregen, bijzonder hoor.

    Ans Dekker-Martis
    Ja, het is weer eens wat anders.

    Geja Staal
    Ans Dekker-Martis is het je smaak?

    Ans Dekker-Martis
    Ja, toevallig wel hahaha


    Yvonne Willen
    een lekker extra'tje, misschien gewoon een cadeautje?

    Ans Dekker-Martis
    Yvonne Willen Geen idee, maar het was dorstig weer!

    BeantwoordenVerwijderen