Zoeken in deze blog

donderdag 16 juni 2022

Slaapkop

 Even een dagje nauwelijks opruimen en dergelijke.... rustig aan  in de ochtend en dan douchen en de auto in....(ja... ook aankleden natuurlijk!)
..... eerst tanken.... uhhh..... toch maar niet helemaal vol! 
Daarna eindelijk weer eens naar Action.... vooral om plastic bakken te halen. De maat die ik wilde was er niet....dan maar andere maten, ik heb ze toch nodig! Lekker weer eens rondgekeken en leuke dingen gezien, heerlijk even winkelen. 




Tussen de middag mijzelf getrakteerd op een tosti daar aan de overkant.... nog even een andere winkel in en door naar een jarige. Nou ja, jarig...... ik was ruim een maand te laat.... ik was ziek toen hij jarig was. 
Ik had een pakketje met lekkere dingen gemaakt...... ik weet wel zo ongeveer wat hij lust, dus dan is dat altijd een mooie oplossing als ik niks anders weet. Er zaten ook dingen bij die in de koelkast moeten en daarom had ik er onderweg koelelementen op liggen, dat werkte goed.
Ze hadden gebak, lekker.... zo leek hij echt jarig! Gezellig gekletst, we hadden elkaar alweer een tijd niet gezien, dus dan valt er wel wat bij te praten.
 Naar huis...... pffff, wat was het warm in de auto...... niet te doen.... raam open, ventilatieknop op standje storm..... en toen ik bijna thuis was was het redelijk afgekoeld. 



Spullen uitladen.... pffff..... even zitten, tv aan..... ik zal zo het eten opwarmen.. het was gelukkig verder al klaar. Ik was tegen 5 uur thuis, dus het eten kon nog wel even wachten.
Om kwart voor 8 werd ik wakker ...... de zon scheen....RTL-nieuws stond aan. Zo, ik had flink geslapen. Het zonnetje scheen...... het zou weer een warme dag worden. Ik bedacht dat ik donderdagavond niet gegeten had....  uhhhhh......... de zon stond aan de achterkant van het huis..... dat klopte niet, het was nog donderdag, ik had niet de hele nacht geslapen, het was nog avond en nu eerst maar eens het eten opwarmen. 
Helemaal in de war even.... toch een paar uur geslapen en stevig ook! 
Even kijken of er mail is..... ja, mijn energieleverancier over nieuwe tarieven en termijn bedrag.... o dat zal de jaarafrekening zijn.... die zullen ze dan geschat hebben, want ze kunnen het al een paar maanden niet uitlezen en ze hebben niet gevraagd of ik het zelf wilde opnemen. Eerst maar eens kijken.... hm.... de brief die klaarstond wilde niet geopend worden..... dat duurde even en ik moest opnieuw inloggen en wat downloaden.. 
Uhhhhh..... dat zijn wel erg veel cijfers..... van elk onderdeel wat het was en wat het wordt.....  ik zie geen afrekening nog....... ook geen nieuw termijnbedrag..... of ik het de bedoeling dat ik zelf ga rekenen? Het duizelde mij even, zoveel getallen.... ik was nog niet echt helder.... laat maar.... ik zie misschien iets over het hoofd. Terug naar de site dan maar. Eens kijken waar mijn termijnbedrag op staat..... nog hetzelfde.... dus of nog niet aangepast of het blijft hetzelfde, 
Ik weet dus nog niks. O... jaarafrekening rond de 20ste juni...... spannend! Dan zal hij volgende week wel komen.... en volgende week vrijdag komt de meterkastman pas om alles te repareren, dus het blijft een schatting. Ach, als alles weer werkt krijg ik wel een seintje als het aangepast moet worden..... zo ver zullen ze er niet naast zitten ...en met mijn hr++-glas binnenkort zal het ook gunstiger zijn, al merk ik dat natuurlijk beter in de winter. 
Tot nu toe heb ik nog geen aanpassingen gehad...... alleen een keer een seintje dat ik 10 euro omlaag kon. Dat was net toen de prijzen gingen stijgen, dus dat heb ik maar niet gedaan toen. Als ik hoor wat sommige mensen moeten betalen dan schrik ik..... maar ik betaal nog steeds niet veel, dus ik ben benieuwd, want ik heb een variabel contract!

Nou.... etenstijd..... later dan normaal.  Van klussen zal niet veel meer komen. Maandag komt de 'inmeetman' .... dan wil ik nog wel wat gedaan hebben.... maar we hebben de vrijdag nog en een heel (warm) weekend..... gaat lukken en anders maar niet! 
En de mensen kennen mij, vandaag kreeg ik dit plaatje toegestuurd met de mededeling dat ik er op leek, zowel uiterlijk als de uitspraak! Je hebt helemaal gelijk Carla.... en bedankt! 😂😃😕






2 opmerkingen:

  1. Beetje verslapen is niet erg, je wordt alleen maar 'n beetje duf wakker. :-)
    Het plaatje is leuk maar dat je er op lijkt? Als grap misschien. 😁

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ik was even in de war hahaha.
    Ach, de haarkleur klopt en ze is niet slank. 👵

    BeantwoordenVerwijderen