Zoeken in deze blog

dinsdag 12 november 2019

Mag ik weer even gillen???


Echt, ik word helemaal gek! Voor de badkamerrenovatie moest ik erg veel spullen verplaatsen......dat is nog niet allemaal opgeruimd, ik moet eerst de overloop schilderen en vloerbedekking leggen oordat daar alles op z'n plaats kan. Dat is er nog niet van gekomen.....ik was al die tijd niet echt 100% fit....het was druk en tijdens de lange hete zomer was ik niet in staat om dergelijke klussen te doen. De verf heb ik ook nog niet, ik weet wat ik wil, maar dat kwam even niet uit, dus uitstel.  Doordat ik de overloop nog niet gedaan heb kan ik ook slecht op andere plekken voldoende opruimen. Veel staat op zolder, waar het toch al vol was en het kamertje daar is echt verschrikkelijk vol.
De komende tijd krijg ik het nogal druk, dus grote klussen gaan niet lukken, meestal ben ik als ik thuis ben gevloerd. Ik doe elke dag iets, soms maar weinig, maar toch.....ik begon het overzicht te zien. Mijn plan was de komende tijd de zolder onder handen te nemen.....alles eens goed te sorteren en netjes op te bergen........
Vandaag een brief van de woningbouwvereniging........ze gaan het dak isoleren......aan de binnenkant!  Volgende week komen ze al kijken!!!! Dan wordt er een afspraak gemaakt.
Ze zullen een paar dagen bezig zijn en graag de zolder leeg! Huh? Dat gaat niet lukken.
Nou ja, dingen die echt niet weg kunnen dekken ze af en evt. verschuiven ze het......ze zijn niet verantwoordelijk voor schade! 
Er zijn veel dingen die ik niet weg krijg.....kasten, bedden.....wasmachine, droger....zucht.
En ook graag gang, trap en overloop vrij.....ook (alweer!!) de fotolijstjes e.d. van de wand i.v.m. schade doordat ze er tegenaan stoten.  Ik was net zo lekker bezig met het vervangen van oude en kapotte lijstjes....help.



Ik kan niet beloven dat ik thuis ben als ze komen.....ik heb meerdere afspraken volgende week.....tussendoor zal ik op zolder zijn om orde in de chaos te scheppen. Mijn buurrouw van verderop zal ik weer vragen of ik dingen in haar schuur mag zetten. Dingen die ik net naar zolder gebracht heb moeten weer naar beneden.......zo wordt het nooit was.....ik blijf maar aan het verschuiven.....zonde van het werk. Ik had mij voorgenomen voor niemand meer dingen opzij te schuiven omdat ze iets willen lenen of zo wat net achteraan staat..... want dat is al vaak gebeurd en dat zorgt voor dubbel werk.
Nu zal het echt moeten.....en drastisch ook.
Beste mensen van de woningbouwvereniging en het bedrijf dat het uitvoert......als jullie komen, neem dan gelijk wat kalmerende middelen mee.... als ik er niet ben schuif het dan maar door de brievenbus!
Het is mooi dat het huis goed onderhouden wordt, maar ik word hier echt helemaal stapelgek van!
Zo verschrikkelijk NIET blij!

2 opmerkingen: