Zoeken in deze blog

donderdag 28 november 2019

Waarschijnlijk het laatste deel van het rijbewijsdrama

Donderdag werd ik gebeld.....het systeem werkte weer! Het was al 12 uur geweest en ze zijn open tot half 1......vanavond dan maar, dan zijn ze ook open.

Er stonden binnen al een paar mensen te wachten, tussen schuifdeuren en draaideur.....toen ik er bijna was gingen ze door de draaideur en voor mij bleven de deuren dicht. Hm.......dan zal het nog geen 6 uur zijn. Er kwamen meer mensen, mensen die ik kende.....binnen kwam 1 van de wachtenden naar de deur......van binnenuit werkte het wel, van buitenaf nog niet, maar binnen wachten is prettiger. Het aanmeldapparaat deed het nog niet...... dat bleef weer aldoor vragen of we een afspraak hadden. Nou, dan houden zelf maar in de gaten wie er aan de beurt is. Ik was derde....dat ging alvast snel.
Het werkte allemaal wel weer, maar ze kon niet alles meteen vinden, maar ernaast zat ook iemand die niet alles kon vinden.....ja, een nieuw systeem, dat zal de oorzaak zijn.  Toen was ze iets anders kwijt, even lenen bij buurvrouw..... het duurde allemaal even, maar het lukte!!! Ik gaf van pure schrik 2 pasfoto's i.p.v. eentje. Handtekening, pinnen......afhaalbewijs......helemaal goed!
Als er niks meer misgaat dan mag ik mijn nieuwe rijbewijs op 5 december ophalen....mooie datum, die vergeet ik niet (dan zullen ze 's avonds vast niet open zijn.....gok ik).

Nog een week geduld......zou het lukken?

4 opmerkingen:

  1. Het systeem zal wel weer niet deugen, voorheen was het de computer.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was een nieuwe systeem....daardoor kon ik er een week geleden al niet terecht, want toen werd het geïnstalleerd......daarna lag het eruit en er weer in en weer eruit en weer erin en nu moeten ze er nog mee kunnen omgaan....ik vermoed dat alles op een andere plek staat. Nou maar hopen dat ze bij de rijbewijzenfabriek geen nieuw systeem hebben. Gelukkig verloopt het pas in januari...dus ik heb wat speling.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het zijn en het blijven ambtenaren, maar eind goed, al goed, zullen we maar denken. Misschien heeft de Goede Sint op 5 december wel een rijbewijsje voor je in de zak zitter

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als hij dan maar niet van marsepein is hahaha

    BeantwoordenVerwijderen