Zoeken in deze blog

zondag 16 januari 2022

Mijn weekend

 


Zaterdag kreeg ik gezellig visite...... ik hou dat ook beperkt nu de besmettingen zo oplopen, maar dit kon wel. 2 mensen, zij op de ene bank en ik op de andere. En een hondje..... die liep rond en ging uiteindelijk bij mij zitten. 




Nog snel even een wandeling voor het eten.... ik heb alle doelen gehaald deze week en ik heb nog een dag...... dus dat gaat lekker. Nee, de avondvierdaagse zou ik nog niet kunnen lopen, maar het gaat gewoon weer lekker na een kleine dip in december.... steeds proberen wat verder te gaan, maar niet te ver over mijn grens, want ik weet uit ervaring dat dat bij mij niet werkt, dan ga ik achteruit i.p.v. vooruit 😂

Zaterdag kwam er niet veel van extra klusjes, dus deed ik zondag extra mijn best, ik wilde nog wel iets nuttigs met mijn weekend doen ..... en natuurlijk weer gewandeld, maar nu even wat minder..... soms is dat beter voor een keertje tussendoor.

Ik mag een paar dagen niet in mijn auto rijden, hij had al gekeurd moeten worden, maar de garage had het druk..... geen probleem.... dan blijft hij gewoon voor de deur staan tot hij gekeurd kan worden (en gelijk zijn jaarlijkse verwenbeurt). Dan is komende week al.... ik heb hem de komende dagen niet nodig, dus het maakt niet uit voor mij. 
Zondag maar vast de auto grotendeels leeggehaald. Ik gooi altijd van alles in de auto.... lege flessen, glas, oud papier etc...... dan ruimt dat alvast in huis, maar nu dus even niet want het staat weer allemaal binnen 😂. 





2 opmerkingen:

  1. Al met al een geslaagd weekend dus, geeft altijd een tevreden gevoel.
    Nog even doorzetten en je loopt de Avondvierdaagse weer mee.
    😏

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, een lekker weekend..... gezellig en toch nog veel gedaan.
    Ach ja..... en anders maar geen avondvierdaagse..... beter dagelijks 2 a 3 kilometer lopen dan 4x achter elkaar 5 kilometer en verder niet. Ik denk dat ik nu soms wel 5 kilometer kan lopen, maar niet meerdere dagen achter elkaar. Mijn tempo gaat wel omhoog, dat vind ik ook al lekker, maar een half uurtje en dan moet ik niet te lang meer doorgaan. Ik ben hier best tevreden mee voorlopig!

    BeantwoordenVerwijderen