Zoeken in deze blog

donderdag 6 januari 2022

Uitnodiging

 Jawel, de uitnodiging voor de boosterprik is binnen...... de booster zelf heb ik 2 1/2 week geleden al gehad. Blijkbaar gaat er geen seintje naar de afdeling die de uitnodigingen verzorgt. De vorige keer kreeg ik hem later in de week dat ik de afspraak maakte...... dat snap ik.... het was kort erna, dus het zat al in het systeem dat ik hem zou krijgen en bovendien had ik alleen de afspraak en nog niet de prik, dat is toch anders. Maar nu komt de brief zelfs ruim na de prik..... zonde van het papier. 
Maar voor de mensen die op de papieren uitnodiging wachten..... hij komt dus wel! 
Ik vond het wel handig dat het op internet al aangegeven werd van welke jaren mensen een afspraak konden maken, dat werkte goed naar mijn idee.




1 opmerking:

  1. Giusy Scarfo
    Ik vond het via internet ook handig, zonde inderdaad van het papier. Maar ik ken mensen(80+) die geen internet hebben en dus geen DigiD. Die zullen pas een afspraak maken als ze de papieren uitnodiging hebben gekregen. Of niet, zoals mijn moeder, zij l… Meer weergeven

    Ans Dekker-Martis
    Maar het zou eigenlijk gekoppeld moeten worden.... heb je de prik gehad dan hoeft de brief niet meer de deur uit. Ik het kort na elkaar dan loopt het elkaar misschien niet mis, maar ik ben 19 december al 'geboosterd'.

    Giusy Scarfo
    Ans Dekker-Martis ja, maar ik kan me ook voorstellen dat het koppelen misschien ook geld kost. Geen idee.

    Ans Dekker-Martis
    Dat weet ik eigenlijk ook niet.

    Christine Coné
    Gaat gewoon geboorte jaar, niks geen koppeling met al gemaakte afspraken of inmiddels gezette prikken.

    Ans Dekker-Martis
    Blijkbaar..... anders krijg je na weken geen uitnodiging meer.

    Ans Dekker-Martis
    Iedereen vanaf 18 jaar kan nu een afspraak maken.

    BeantwoordenVerwijderen