Zoeken in deze blog

maandag 31 januari 2022

Van de hak op de tak

Waarom zijn de meeste douches zo gemaakt dat je er onder moet staan om hem aan te kunnen doen? Alleen als je erg lange armen hebt krijg je niet de eerste volle laag koud water over je heen.... voor veel mensen is het snel wegwezen tot hij warmer is. 




Binnenkort ga ik weer eens naar de kapster.... ze heeft het nog druk, maar we zijn een afspraak aan het inplannen..... op een dag dat ik niet naar de huisarts, tandarts of tandtechnieker moet (er is binnenkort een week dat ik 3 dagen achter elkaar dergelijke afspraken heb!).....en op een tijdstip dat ik niet in het donker naar huis moet 😂.
Komt goed, nog even geduld. 




 Ik had weer eens een geweldig huis gevonden.... prachtig huis, lekker ruim en praktisch ingedeeld en op een fantastische plek. Niet te betalen, maar dat doet er niet toe..... ik droomde ervan hoe mooi het zou zijn om daar te wonen en vertelde het aan iemand die ik aan de telefoon had...... zij hoorde wat herkenbare dingen.... ze had het snel door..... als ik daar zou wonen zou een zoon van haar één van mijn buren worden. Toeval? Volgens mij is dat huis voor mij gemaakt..... nu alleen de hoofdprijs nog 😂




De laatste tijd krijg ik steeds mailtjes dat ik een tweede hypotheek kan afsluiten..... hm, daar geloof ik niks van..... ik heb niet eens een eerste en die krijg ik ook niet..... hooguit voor een kippenhok. 

Ik krijg ook steeds mailtjes met het 'recept' om buikvet kwijt te raken ..... nou, ik ben vaak iets kwijt en dat is lastig, maar mijn buikvet zit lekker stevig op z'n plaats... laat het maar lekker zitten!




Ramen en deuren dicht, Corrie komt eraan! Storm Corrie kan voor zware windstoten zorgen.... vooral in het westen en noorwesten..... het is hier maandagochtend code oranje.... in de loop van de ochtend. 
Mijn vuilnisbak moet naar de ophaalplek.... ik heb nog maar even gewacht.....de kans dat hij omwaait is groot. Ik zet hem in de ochtend wel neer..... wel vroeg en dat is dus voor de storm op z'n hevigst is, maar je zal net zien dat ik als laat ben zijn de vuilnismannen vroeg en dan zit ik nog 4 weken met mijn restafval. De vuilnisman komt niet voorbij mijn huis en daarom merk ik het meestal niet als hij er is. Zeker als de storm buldert hoor ik hem ook niet. Ik kan op de uitkijk gaan zitten want ik kan hem aan de overkant van het grasveld wel zien, maar ik voel er weinig voor om misschien uren te wachten en dan snel naar de overkant rennen met mijn container. 
Misschien houdt Corrie zich rustig. GGD Zaanstreek-Waterland houdt 2 testlocaties in Zaandam en 1 priklocatie in Purmerend gesloten i.v.m. Corrie. 
Ik ga maandag maar geen rondje fietsen. 
De storm is vernoemd naar Corrie van Dijk uit Schiedam, de eerste Nederlandse vrouwelijke meteoroloog. Ze is nu 83 en kan er wel om lachen.







Geen opmerkingen:

Een reactie posten