Zoeken in deze blog

maandag 19 april 2021

Actie



Steeds vaker denk ik...... 'even naar de Action'.... maar dat is niet zo simpel. Ik was het zo gewend om daar naartoe te gaan als ik wat nodig had...... maar ik ben er het afgelopen jaar niet veel binnen geweest, ik dacht 2x toen ik toch in de buurt was en dan natuurlijk eerst kijken of het druk was. Heerlijke winkel, ik kom er altijd wel met iets naar buiten en ben eigenlijk nooit veel geld kwijt. 
Click&collect werkt daar prima, maar niet alle artikelen kunnen met C&C gekocht worden. 
Soms is het ook moeilijk uit te leggen welke ik hebben wil als ze ergens meerdere soorten van hebben..... is het simpel geel, groen of paars dan lukt het wel, maar soms is het moeilijker..... 'ik wil die met de cirkels, maar niet als er roze cirkels bij zijn, dan wil ik die andere" (kleur is op het plaatje niet altijd goed te zien). ... en het kan nog veel ingewikkelder. Ze hadden vorige week bijvoorbeeld tuinkussens.... 3 soorten, maar allemaal met groen blad. Hoe leg ik dan uit welke ik wil? Zelfs als ik precies weet van welke plant die bladeren zijn is het moeilijk, want weet degene die mijn boodschappen bij elkaar zoekt ook hoe dat heet? 
10 minuten winkelen is wel heel erg weinig..... maar dat is nu 20 minuten! Nog steeds niet veel, maar wel al veel beter.
 



En ik heb het nu zo geregeld dat ik eerst 20 minuten kan winkelen..... en daarna C&C bij dezelfde winkel kan ophalen, dat heb ik al besteld. Dan hoef ik de dingen die prima via C&C kunnen niet te zoeken, zodat ik tijd heb om andere dingen wat meer op mijn gemak te bekijken. Voor het ophalen heb ik een uur de tijd, dus er is speling, maar ik heb het zelf niet helemaal laten aansluiten, dan kan ik eerst alvast spullen naar de auto brengen. In hetzelfde gebouw zit een AH xl, daar kan ik dan even boodschappen halen als het nog te vroeg is en anders kan het na afloop..... als het er niet te druk is. Dan heb ik alles in 1x binnen! Even verderop zijn een Lidl en een Kruidvat...... evt. kan ik daar ook naartoe... ik denk niet dat ik dat allemaal doe, maar het kan! Daar zijn gewoon meer winkels dan hier, dus als ik er toch ben is het handig om nog even ergens anders naartoe te gaan. 
En daarom ook maar even C&C bij Wibra die vlakbij de Action is.... op een plein waar ik lang geleden werkte. Niet veel, maar wel noodzakelijke dingen!
 Jammer dat ik niet overal gewoon naar binnen kan lopen, maar aan de andere kant wil ik nu toch nog geen winkels in waar het druk is, dus is op afspraak winkelen wel lekker...... heeeeel veel ruimte!


 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten