Zoeken in deze blog

donderdag 8 april 2021

De aap en chocola



Ineens dacht ik er weer aan..... ik kon vroeger een aap imiteren. 
Dat kwam doordat ik een nogal rare foto van mijzelf op Facebook plaatste, een foto van mijzelf als paashaas. 🐰
 Ik zag er niet uit, maar ik hoef er niet altijd op mijn voordeligst uit te zien vind ik. En dit was ook gek bedoeld, dus dan vind ik het helemaal niet belangrijk meer. 


Mijn nichtje reageerde op de haasfoto en toen dacht ik er weer aan. Zij was ooit met haar oudere zus een tijd bij ons in huis en toen deed ik wel eens een aap na. Ik maakte rare sprongen, schreeuwde als een aap.... het moet er vreemd  uitgezien hebben.
Later kwam ik datzelfde nichtje eens tegen op straat met een vriendinnetje..... en zij vertelde haar vriendin dat ik een aap na kon doen en vroeg of ik dat even wilde laten zien..... tsja..... op straat...... ik deed het toch! 
Ik reageerde onder haar reactie dat ik vroeger een aap was en nu een gestoorde paashaas en zij snapte het meteen.
😁😂Ach....ik zeg wel vaker.... liever gek dan saai! 

Dit jaar hoef ik geen chocola meer te kopen..... ik heb niet alleen een flinke voorraad chocolade-eitjes, maar won voor de tweede achtereenvolgende maand Tony Chocolonely-repen bij de Postcodeloterij. Lekker....... ik ben gek op chocola, maar eet het niet veel. Het is natuurlijk niet goed voor mij, maar zo af en toe mag het! Ik zal dus weer een paar lekkere smaken uitzoeken en dan heb ik weer voor heel lang voorraad! Het bederft niet, dus geen probleem! Geen bonbons voor de visite (die tijd komt echt wel weer...... voor corona zag ik mijn vriendin elke week, heel goede kennissen/vrienden zo ongeveer om de week, zo af en toe Edwin met Geurtje en Wesley en zo nu en dan andere bekenden (familie, vrienden, kennissen), afwisselend hier en daar), ze krijgen stukjes Tony bij de koffie of thee! Of een paaseitje! 😂
 De  prijs van februari heb ik nog niet binnen, maar hoort wel één dezer dagen te komen (had er eigenlijk al moeten zijn), over een paar weken kan ik voor de prijs van afgelopen maand bestellen welke smaken ik wil. Ik lust alle smaken chocola behalve wit..... daar griezel ik van. Een dun laagje om een bonbon of zo is prima, maar niet een hap witte chocola.... ik krijg al kippenvel als ik er aan denk! 

🍫🍫🍫🍫

2 opmerkingen:

  1. Hoebahoeba, zoiets geks past bij een aap en bij de paasfoto. Inderdaad te gek. 😂😂
    Dat je van de chocolade kunt afblijven.....
    Dat lukt mij alleen als de verpakking nog niet is aangebroken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha, een beetje gek op z'n tijd hou ik wel van!
    Het lukt mij steeds beter om van dergelijke dingen af te blijven..... maar soms heb ik een bui dat ik eraan begin en dan ben ik verloren. Inderdaad, als de verpakking dicht is is het simpeler!

    BeantwoordenVerwijderen