Zoeken in deze blog

maandag 12 april 2021

Tandarts







De tandarts reageerde vanmorgen al snel en ik mocht aan het eind van de ochtend al komen. 
Er werd een foto gemaakt om te kijken of er een ontsteking zat en er werd nog het één en ander gecontroleerd, maar er was niks aan de hand, behalve dan dat die kroon eruit lag. 
Waarschijnlijk was het cement niet zo best meer, maar de kroon had ook weinig houvast, dat kan niet anders bij mij.... nou ja, het kan wel, maar dan moet ik mijn auto verkopen (en die is niet veel meer waard, dus misschien niet genoeg), want dat gaat ver boven mijn budget. 
Ze kon hem er gelukkig weer inzetten, maar..... het kan vaker gebeuren! 
Ik mag nu 24 uur geen harde dingen eten of iets kleverigs.... geen probleem, ik eet wel soep. 
BLIJ dat hij er weer in kon. Het was zo raar gisteren, ik was niet eens aan het eten toen hij eruit viel. ik zat gewoon op de bank toen ik iets op mijn tong voelde vallen...... verbaasd keek ik naar wat het was...... het drong maar traag door, maar ondertussen voelde ik het gat tussen mijn tanden en toen was het wel duidelijk. 




Ik had geluk, de zon scheen toen ik er naartoe wandelde, eerder hagelde het. Toen ik daar zat begon het te sneeuwen en toen ik terug liep scheen de zon weer. 
De weergoden waren mij goed gezind.

Ik was nog maar net thuis toen ik zag dat iemand een stapel 'Miss Marple'-cd's gratis aanbood...... nou ben ik gek op alles van Agatha Christie, maar Miss Marple vind ik het leukst, dus ik reageerde erop en mocht ze gelijk komen halen. Mazzel! 
Het was verderop in de wijk en ik wandelde ook daar naartoe, weer in de zon. Bleef daar even kletsen, want we hadden elkaar lang niet gezien...... ik kende haar van het schoolplein 😂, Edwin zat met een zoon in de klas. En terug wandelde ik alweer in de zon..... dat is echt geluk hebben. Het was weer een vierseizoenendag, maar ik liep steeds in de zon.

BLIJE DAG!



2 opmerkingen: