Zoeken in deze blog

maandag 26 april 2021

Waar zijn mijn handschoenen?

 


Zondag weer lekker aan het fröbelen met bloempotten geweest. Wat glow-in-the-dark-vlinders erbij ..... klaar!
En ik werd op mijn wenken bediend, want de supermarkt had weer plantjes in de aanbieding. Dus weer geranium, Spaanse margriet en fuchsia gekocht en een zonnebloem en voor mijn minigroente/kruiden/fruit-tuin een paprikaplant.... meer kan er niet bij! 

🍓🌷🍇🌹🍎🌼
 
Ik heb nog een grote bloempot die is komen aanwaaien..... ik heb hem ooit teruggezet bij het huis waar ik dacht dat hij vandaan kwam, maar ik had hem snel weer terug. Ik liet hem op een opvallende plek staan zodat de rechtmatige eigenaar hem zo mee kon nemen, maar ik heb hem nog steeds..... al een paar jaar! Nu is hij van mij vind ik! Die kan ik ook nog vullen, het wordt steeds gezelliger. Eigenlijk was ik van plan om zondag de tuinmeubels te soppen en boenen, maar dat kwam er even niet van.  


 




Vandaag eerst naar de vampieren/bloedzuigers...... mijn diabetescontrole... vandaag prikken, volgende week naar de diabetesverpleegkundige. Medisch weekje, want tussendoor mag ik mijn eerste Pfizerprik halen.Voor achten zat ik al op de fiets, brrrrr.... het was echt koud! Vooral koude handen. Toen ik thuis was bleef ik het koud hebben en na een beker warm drinken en mijn ontbijt viel ik onder een deken in slaap.
De wind is nog steeds koud, maar de zon is nu ook goed voelbaar. 

FIJNE KONINGSDAG!!!

Maak er wat van!

2 opmerkingen:

  1. Je hebt de verkeerde naam. 😀
    Margriet of Lily, Madelief, enzovoorts....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahahah, Hyacinta, Erika, Iris, Roos...... een heel boeket!

    BeantwoordenVerwijderen