Zoeken in deze blog

donderdag 29 april 2021

en zachtjes tikt de regen ....

Op tv zag ik de lange rij wachtenden voor winkels als Ikea en Action. Nou, daar ga ik echt niet in staan!
Hoe gek ik ook ben op winkelen, het moet wel heel belangrijk zijn wil ik in de rij gaan staan.
Ik ben gelukkig vorige week op afspraak bij de Action geweest.... was heerlijk om daar weer eens rond te kijken en lekker rustig..... rustiger dan ik gewend ben. 
Binnenkort moet ik wel in Purmerend zijn en dan kijk ik misschien wel even of het daar rustig is, mogelijk moet ik voor een ander ook nog ergens naar op zoek en het is een kleine moeite om dat even te doen als het rustig is. 
Het is nu weer zo dat ik alleen heen ga als ik toevallig in de buurt ben en als het dan te druk is vertrek ik weer. Het is handiger om zo'n winkel om de hoek te hebben, dan ging ik vaker even kijken. 
Een dagje winkelen is er nog niet bij voor mij, niet zoals ik gewend was.
Het komt wel weer, maar niet voordat ik volledig gevaccineerd ben en de werking optimaal is. Voor die tijd blijf ik nog voorzichtig, ook al zal ik langzaam aan wel iets minder voorzichtig zijn, maar heel beperkt. Ook al beschermd 1 prik ook al flink, ik wacht op de tweede..... dan zijn ondertussen ook al meer mensen gevaccineerd, dus dat is dan ook gunstiger. 

Maar ik heb sowieso al een hekel aan in de rij staan en in coronatijd vind ik dat nog minder geslaagd.... zelfs als de mensen zich keurig aan de afstand houden. Een rij voor een kassa heb ik geen moeite mee, meestal gaat het snel...... maar een rij om ergens naar binnen te mogen.... nou nee, laat maar!

Woensdag was het nog lekker weer, al werd het steeds meer bewolkt. Donderdag regen...... ach, dat hoort er ook bij op z'n tijd. Mijn ramen kunnen er alleen maar van opknappen.
Er is al heel wat water gevallen en ik zie niet geen enkele opklaring...... vandaag geen tuinklussen!

Dinsdagavond:


Woensdag:

Donderdagochtend:

3 opmerkingen:

  1. Vannacht regende het, ik weet niet hoe lang maar het was niet veel. En nu begint het opnieuw. Niet hard, nog niet. ☻
    De c staat aan, ik verlang naar de zomer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het begon hier vannacht en duurde de hele dag (af en toe was het even droog).Het regent nu nog, niet heel hard, maar het gaat maar door.
    Mijn cv staat laag zoals gewoonlijk, ik heb het niet koud. Ik wil geen zomer, maar lekker voorjaarsweer, want het is mij snel te warm in de zomer. Gewoon lekker zonnetje maar niet te warm. 20 graden, hooguit 25.... dat vind ik lekker.

    BeantwoordenVerwijderen