Zoeken in deze blog

donderdag 22 april 2021

Mijn donderdag

Donderdag naar Purmerend, ik ging een film kijken op Netflix en dat heb ik zelf niet. Er is een film kortgeleden uitgekomen waarin een hondje speelt dat ik ken en dat is dan wel leuk om even te bekijken. Vrouwtje deed ook mee, die mocht figurant zijn. 
Dus gezellig met een koppie thee erbij keken we de film 'Just say yes' . Zij hadden hem al gezien, maar keken hem dus met mee nog eens. 
Het hondje heet in de film Binky, maar in werkelijk heet ze Eve, een leuk beest en ze heeft een huisgenoot van hetzelfde ras, maar heel anders van kleur.... die is hoofdzakelijk wit, met blauwe ogen. Mooi dier, maar ik noem het altijd een mislukte husky. Waar ik de film keek liep er ook eentje van dat ras rond, die heeft weer meer de kleur van Eve, wat ook gebruikelijker is. Die 3 keffertjes waren een keer hier in huis toen ik op hondje Bobbie paste. Bobbie is geen moeilijke hond en is andere dieren wel gewend, maar 3 bazige teefjes in huis was toch wel wat veel en hij moest even laten weten dat hij hier thuishoorde en zij niet! Dat deed hij door overal te plassen...... iedere keer riep er iemand dat hij weer stond te plassen, ik liet de stukken keukenrol maar liggen, zodat ik naderhand precies wist waar ik nog even extra moest schoonmaken.. 
Ach, Bobbie kon het ook niet helpen, al dat vreemde vrouwvolk in huis, de één nog mooier dan de ander en ze liepen door de kamer alsof zij er thuishoorden, dat kan je als man natuurlijk niet zomaar pikken, hij moest wel even duidelijk maken dat HIJ de man in huis was! 



Het was dus een gezellige middagje donderdag.......eerst weer even naar Action waar ik precies die dingen vond die ik een dag eerder in die 20 minuten niet zag of die ik niet goed genoeg kon bekijken. Ook iets waar ik bij nader inzien wel meer van wilde hebben..... dus nu ben ik echt klaar voorlopig/ 
Gelijk even naar de Lidl..... dan ontkom ik er niet aan, dan neem ik salades mee! Ik ben gek op salades, vrijwel alle soorten...... en Lidl heeft salades die ik erg lekker vind. 
Wat verse dingen en wat aanvulling voor de voorraadkast en ik was weer klaar. 
Vrijdag even niks, geen afspraken, niet winkelen! Tijd om weer in de tuin te werken!


2 opmerkingen:

  1. Een welbestede dag, film kijken en winkelen.
    Koppie thee erbij.
    Dat Bobbie van slag was is niet gek, drie vreemde vrouwen op ZIJN plek....☻☻☻

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dagje.
    Ja, ik zou dat als man ook niet pikken!

    BeantwoordenVerwijderen