Zoeken in deze blog

donderdag 14 oktober 2021

Dubbel&dubbel

 


Soms komt alles tegelijk. Zaterdag krijg ik nog verjaardagsvisite, dat hadden we een paar weken geleden al afgesproken. 
Ik wist al dat ze er niet vroeg konden zijn, dus woensdagmiddag bedacht ik ineens dat ik dan wel kon zorgen voor broodjes  als avondeten, dat leek mij wel zo handig als ze in de namiddag komen. Ik stuurde een berichtje en even later ging de telefoon.... nee dat was iemand anders..... maar daar is ook iemand jarig binnenkort en die besloot het komende zaterdag te vieren.... vanaf half 4. Uhhhhh, dat komt niet goed uit. Ik zei dat ik dan waarschijnlijk wel even iets langs zou komen brengen.
Voor ik ophing kreeg ook nog even een verjaardag door van een ander: "Die viert het de 27ste volgende maand"



Ik noteerde het ondertussen op de kalender, ik hing op en er kwam antwoord op mijn berichtje..... ik stuurde een berichtje terug of ze konden zeggen hoe laat ze zouden komen. Ze belde even later..... tussen half 4 en 4. Oké, dan is de kans groter dat het 4 uur wordt dan half 4.... "Nou, dan ga ik om half 4 even snel een cadeautje wegbrengen, als ik er dus niet ben kom ik er aan... alleen even afgeven en feliciteren". Even over en weer praten of het dan wel uitkwam etc., maar ja, zij komen met meerdere mensen die niet altijd allemaal kunnen, waarvan er één ver uit de buurt woont, dus verzetten is dan ook weer lastig, bovendien kan ik ook niet altijd, dan blijven we verzetten en deze afspraak is al langer geleden gemaakt, dus we laten het gewoon doorgaan. De eerste afspraak staat! 
Voor we ophingen zei ze nog: "O ja, mijn verjaardag vier ik op de 27ste volgende maand"......  Uhhhh..... een déjà vu.......  "Nou, dan heb ik nog een verjaardag, heb ik net doorgekregen! " 
Tsja...... de lock downs zijn duidelijk voorbij, alles gaat weer normaal door! Maar ik kan niet met één achterwerk op twee feesten dansen.


2 opmerkingen: