Zoeken in deze blog

zondag 10 oktober 2021

Een verrassende verjaardag!

 Mijn verjaardag zit erop. Het was druk maar erg gezellig. 
Het begon al zaterdagmorgen met een gezellig telefoontje, daarna kwamen vriendin en dochter met een berg cadeautjes en al snel kwam er nog iemand..... gezellig zitten kletsen met z'n vieren. Tussendoor weer twee telefoontjes...... daarna was het heel even rustig...... en toen kwamen de Arnhemmers..... zonder honden, maar ze hadden iemand anders meegenomen...... dat was echt een verrassing...... die had ik niet verwacht! Ze had eerder op facebook gereageerd met "Jammer dat je zo ver weg woont, anders zo ik langs komen". ..... Edwin had dat gelezen en stuurde haar een bericht dat ze mee kon rijden. GEWELDIG! 
Edwin, Geurtje en Wesley bleven buiten staan.... huh? "Kom binnen" "Nee, kom even naar buiten".... even wat aan mijn voeten doen en naar buiten..... en toen zag ik Giusy...... ik was ze verbaasd, het leek even niet door te dringen: 



Ze namen allemaal weer heel veel cadeaus mee......niet te geloven wat ben ik verwend. 
Broer en schoonzus kwamen...... er kwam iemand alleen even een cadeau brengen......  echt..... ik ben er stil van! Zo veel gekregen, zo gezellig, zo leuk....... ontzettend verwend...... niet normaal meer.

Ik zet altijd een thermoskan koffie of tafel, een thermoskan met thee en eentje met heet water voor een andere smaak thee, zakje koffie, cup a soup of chocolademelk, het staat er allemaal, de keuze is vrij. 
Ik zeg dan welke smaak thee er in de kan zit en verder is het zelfbediening, ik vul af en toe wel bij. 
Alleen..... ik heb de hele dag gezegd dat ik groene thee met citroen in de pot had, maar...... ik zag in de keuken ook een 'hoesje' liggen van 'autum storm'..... niemand heeft wat gezegd, maar ik neem aan dat er dus niet altijd inzat wat ik zei. 
Het gebak had ik op kleine papieren schoteltjes op een draaiplateau gezet, vorkje er al bij.... konden ze ook zo pakken. De chocola e.d. op een ander draaiplateau..... het werkte prima. Bonbons allemaal in een minicupcakevormpjes. Bakjes met 1-persoonsporties...... 'pak maar het hele bakje' en meer bakjes mocht natuurlijk ook!






Verschrikkelijk veel felicitaties op facebook en nog wat via messenger en Linked In en WhatsApp...... ik kon onmogelijk vergeten dat ik jarig ben.  

De Arnhemmers + Giusy moesten bijtijds weg en hadden geen tijd om te blijven eten. Ik kook nooit met verjaardagen, het is altijd tussendoor wat eten van de snackbar, maar daar was het al wat te laat voor. 
's Avond werd het stil.... ik wist niet of er nog iemand kwam, ik vier het het hele weekend, dus het is afwachten...... ik twijfelde... zal ik mijn nachthemd aantrekken?...... ik besloot het niet te doen, als iemand toevallig wat laat zou komen en ik lig in nachthemd onder een deken op de bank dan is dat ook een raar welkom. 
Er kwam niemand meer, dus mijn lelijkste nachthemd (dat zo lekker zit) ging aan. Al heb ik nog zulke lekkere kleding, een nachthemd of pyjama lijkt altijd nog prettiger te zitten.
Er kwam nog wel een berichtje van iemand die zondagavond wilde komen..... dat was natuurlijk prima, want ik vierde het het hele weekend. 

Het eerste stel kwam rond 12 uur, dat was ook afgesproken, dus ik zat er helemaal klaar voor. 
Dat was heel gezellig en weer een prachtig cadeau!  Er waren leuke verhalen, dus veel gelachen.... heerlijk. Ze bleven niet heel lang, maar mijn dag kon al niet meer stuk!

Ze waren nog niet lang weg toen de bel ging..... tot mijn verrassing stonden Bert en Petra voor de deur..... anders gezegd:  Het mannetje van de radio en één van de trouwe luisteraars!
Ik wist dat ze die dag samen iets leuks zouden doen en Bert had gezegd dat hij daarna heel misschien nog even langs zou komen (dat wist hij zelf al niet meer 😂, het was ook al een tijdje geleden, tijdens de bbq.), maar dat zou dan veel later zijn. Het bleek dat het andere plan niet door kon gaan en daarom kwamen ze samen naar mij toe.... leuke cadeaus mee, ook alweer geweldig.... hun bezoek was al een verrassing en dan ook nog cadeaus..... super! 
Het was weer heel gezellig..... wat een superdag. Ze vertrokken weer....Bert bracht Petra naar de metro en ging daarna naar huis, morgen weer naar hem luisteren op de radio!

Toen ik weer alleen was had ik tijd genoeg om af te wassen en al die andere kleine klusjes die ervoor zorgden dat ik klaar was voor de volgende ronde. Die verwachtte ik 's avonds, maar uit ervaring weet ik dat ze meestal vrij vroeg zijn, dus ik zou ervoor zorgen dat is bijtijds alles klaar had staan..... dat is handig. De koffie hoeft niet klaar te staan maar als ik alleen maar het knopje van het apparaat hoef aan te zetten is dat wel handig. En als het in de thermoskannen zit blijft het heel lang warm.
Ik hoorde ze aankomen, ik herkende de stem van 1 van de jongens..... zoals gewoonlijk kwam het hele stel, gezellig. De jongens vinden het altijd leuk dat ze zomaar van alles mogen pakken en vragen het soms toch maar, maar het is bij mij: "Als het van je vader en moeder mag mag het van mij ook, zij zijn de baas!" Ik wil hun gezag niet ondermijnen, ik wil ze niet misselijk voeren..... hun ouders hebben het voor het zeggen!  Ik vind het altijd leuk als ze er zijn, vooral als er geen anderen zijn want dan heb je alle tijd voor ze. Het zijn geen ukkies meer, ik dacht dat de oudste 13 is.  
Zij hadden ook weer cadeaus mee..... echt, ik word altijd wel verwend, maar dit jaar was het wel heel erg! 
Ze gingen niet zo laat weg, de kinders moeten morgen weer naar school. 


Ik vermoedde dat er niemand meer kwam.... één zou nog kunnen, maar ik wist niet zeker of hij zou komen.  Het bleef stil, dus ik had een gewoon lekker tv-avondje met wat lekkers erbij, want de restanten zijn altijd voor mij. Ik realiseerde mij dat ik vergaten was iets hartigs neer te zetten..... nou ja, volgende keer beter..... sorry doubleA&the kids......  ik hoop dat jullie niet met honger naar huis gegaan zijn. Wat een leuk weekend..... en zaterdag vier ik weer mijn verjaardag!

Geld, cadeaubonnen, heel veel Halloween-spullen, oorbellen, leuke schaal voor eieren, badschuim, poppenhuisspullen, een leuke beker, een mand, puzzel, handdoek, badkuip met badspullen, flesje handgel, plantje met pompoenen in een leuke bak, lunchbox voor als ik onderweg ben, beschermengeltje, een gigados met thee, een mooi boek, drinkfles, chocola, 4 placemats in de vorm van een lp (verschillende lp's) in platenhoes en bijpassende onderzetters en.... en... en.... ik vergeet vast nog wat:

Vooraan twee zakjes met miniboekjes

Pompoen met licht en geluid, spinnenoorbellen, flessen en kan voor poppenhuis

Een piepklein petroleumstel voor het poppenhuis

Binnenkant beker.....als ik dit vaak lees ga ik naast mijn schoenen lopen

Leuk opgevouwen handdoek (heeft de gever zelf gedaan!!)




Beschermengeltje







Drinkfles





















Allemaal heel erg bedankt..... het was echt een geweldige verjaardag!!!!


 




5 opmerkingen:

  1. Geweldig Ans, hier kun je makkelijk een jaar op teren!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja echt..... dit was wel heel bijzonder! Mensen die ik totaal niet verwachtte, veel cadeaus maar vooral veel leuke cadeaus, waar echt over nagedacht was.
      En dan nog al die bonnen en geld..... jeetje..... zo veel!
      Soms kreeg ik een leuk cadeau waar ik al heel blij mee was en dan zat er nog een bon of geld bij wat ik eerst niet zag. Ik ben er nog beduusd van.

      Verwijderen
  2. Susanne Bout
    👏👏👏 Wat ben je heerlijk verwend. 🎉🤩

    Ans Dekker-Martis
    Ja echt..... niet normaal meer!

    Yvonne Vermist
    Gefeliciteerd Ans !

    Ans Dekker-Martis
    Dank je wel


    Gre Cone
    Ans als nog van harte gefeliciteerd 🎉

    Ans Dekker-Martis
    Dank je wel!

    Henriette Hartman-Kompanje
    Dat was echt een verwen weekend Ans !

    Ans Dekker-Martis
    Ik ben gewoon schandalig verwend!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Yvonne Willen
    Wat een heerlijk verjaardagsweekend heb je gehad! Leuk joh, maar je weet het hè: je krijgt wat je verdient!

    Ans Dekker-Martis
    Yvonne Willen Dank je, maar dit is wel erg veel...ik ben toch geen heilige hahaha.


    Giusy Scarfo
    😁

    Ans Dekker-Martis
    Giusy Scarfo Hahaha, ja, jij was ook een cadeautje.


    Pat Ricia
    Heerlijk zo'n uitgebreide verwenverjaardag Ans. Het is je gegund hoor en jeetje wat een leuke cadeautjes heb je gekregen. Lekker nagenieten!

    Ans Dekker-Martis
    Pat Ricia Zoveel cadeautje waar ook echt over nagedacht is. En de bezoeken die ik niet verwacht had..... zo leuk.
    Nou dat is zeker nagenieten.
    En slapen..... hahaha, ik ging vanmorgen vroeg de container wegzetten (gisteravond vergeten).... daarna even wakker gebleven, maar toen ik toch weer in slaap viel heb ik uuuuuuren geslapen.
    Vandaag een rustige dag..... het belangrijkste heb ik gisteren allemaal al gedaan!

    Yolanda Vis
    Wat een feest! Veel cadeau's gezellige visite, wat wil een mens nog meer?
    Ik denk dat je zo verwent bent omdat vorig jaar de boel niet zo gevierd kon worden, dan pak je bij de volgende keer wat meer uit. Geniet van al je cadeau's!

    Ans Dekker-Martis
    Ja, toen was het maar beperkt, maar veel mensen hebben toen cadeaus bij de deur afgegeven of een bon of geld door de brievenbus gegooid. Ze hebben er toen ook wel voor gezorgd dat ik mij jarig voelde.
    Maar ik geniet zeker van de cadeaus...... zulke leuke dingen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Pat Ricia
    Ans Dekker-Martis lekker chillen dan maar!
    ·
    Ans Dekker-Martis
    Pat Ricia Ben ik volop aan het doen

    BeantwoordenVerwijderen