Zoeken in deze blog

zondag 29 mei 2022

Gevonden

 Al een tijd was ik op zoek naar een foto..... het was eigenlijk een setje van 3 foto's, maar het ging vooral om die ene..... en die heb ik samen met de andere 2 teruggevonden op zolder in envelop in een doos met speelgoed. Helaas zijn ze een beetje verkleurd, maar nog steeds heel leuk. 
Ze zijn gemaakt op een feestje van een klasgenoot en met z'n allen gingen ze naar een fotograaf. Als ik het goed begrepen heb ontdekte Edwin een kist met hoedjes e.d. ..... en Edwin is altijd gek op verkleden geweest. Het mocht en er werden foto's gemaakt. De foto's vond ik later in de brievenbus.
Ze kwamen op Edwin zijn kamer terecht..... en zijn tussen speelgoed terecht gekomen. Een tijdje geleden heb ik 2 grote bakken met foto's uitgezocht in de hoop deze foto's te vinden, maar ze zaten er niet bij en nu ineens vond ik ze.
Nou mag je niet zomaar van iedereen een foto plaatsen op internet, dus ik zal maar één persoon plaatsen die toestemming geeft (oké, niet officieel gevraagd, maar ik weet dat het geen problemen oplevert).... de rest even eraf geknipt.....tadaaaaaah:





Het was nu foto van foto en dat is bij glanzende foto's vaak lastig, maar ik ga de foto's nog wel eens beter opslaan. 

1 opmerking:

  1. Hilde de Jongh-Meulbroek
    Je hebt een app om foto’s op te slaan als foto’s, soort van scannen. Als je interesse hebt. Grappige foto’s trouwens.

    Ans Dekker-Martis
    O, dat kan handig zijn inderdaad. Ik had het nu even snel gedaan, de eenvoudigste manier, maar ze moeten natuurlijk ook in te scannen zijn via de printer..... maar ja.... printers en ik zijn geen vrienden hahaha, altijd ruzie met die dingen, dus daarom eerst met de fotocamera.
    Wel handig.... ik heb mijn phone met mijn laptop gekoppeld..... dus ik kan het meteen op een groter scherm zien. (Jawel, zelf gedaan, zelf ontdekt 😃 )
    Het valt niet zo op, maar Edwin zijn hoedje had een voile. Één foto was met 2 andere klasgenoten, een andere was met de hele groep. En de derde is gewoon Edwin.

    BeantwoordenVerwijderen