Zoeken in deze blog

donderdag 19 mei 2022

Update

 Eindelijk, ik begin op te knappen.......ik ben er nog niet, maar ik merk nu elke dag dat ik een beetje beter ben. Ik begon op 1 mei, dus het werd wel eens tijd. 
Ik slaap nog wel veel, maar ik kan nu wel al 2 trappen oplopen zonder te hijgen als een oud paard. 
Net liep ik naar zolder om daar het raam dicht te doen voor de bui er er aan zat te komen.....en op 3 slaapkamers een verdieping lager..... en dat lukte allemaal in één keer! 
Ik was op tijd, nog geen 10 minuten later vielen voorzichtig de eerste druppels.....dat stelde nog niet veel voor, maar niet veel later viel er steeds meer en het werd echt een bui..... ik zag ook dat het onweerde. 
Het is gedaan met het mooie weer..... maar het was mij toch te benauwd en ik heb ook niet veel kunnen profiteren van de zon. 
Vrijdag de dertiende dacht ik ook dat ik opknapte..... ik wandelde een klein stukje in de zon en dan deed ik later nog een keer..... dat voelde goed. De volgende dag was ik duidelijk een stuk minder fit..... ik denk dat ik toch even teveel gedaan heb..... het leek niet zoveel, maar toch ....
. Ik wilde het zo snel mogelijk weer opbouwen omdat er nog zoveel afspraken in mijn agenda staan samen met de vaste dingen die elke week weer terugkomen. Steeds alles afmelden is zo vervelend, dus ik wilde het afdwingen, 'even' snel opbouwen. Omdat het die dag goed voelde leek dat te kunnen, maar ik had beter moeten weten. Het hele weekend was ik flink gammel. 
Maandag leek het ietsje beter....niet veel, maar toch..... het was zeker niet slechter! Dinsdag was het duidelijk..... het was maar weinig, maar zonder twijfel beter dan in het weekend. Woensdag en donderdag net zo.... met kleine beetjes gaat het vooruit. Nu niet overdrijven en teveel willen, nog even wachten tot ik wat verder ben.... ik kom eraan! 

Ik ben er aan gewend, maar het is eenvoudiger als er geen afspraken zijn..... dan kan ik het gewoon beter uitzieken, dan heb ik niet het gevoel dat ik er haast achter moet zetten. Deze keer duurde het erg lang, maar snel gaat het bij mij nooit. Maar ik verwacht nu echt dat ik volgende week fit genoeg ben om het meeste door te laten gaan. In het weekend misschien wat dingen die niet veel energie kosten, maar die mij wel het gevoel geven dat het beter gaat..... en dat is dan gelijk een goede test.,,,,, als dat goed gaat ben ik echt op de goede weg. 

En ik heb weer een zelftest gedaan, die was negatief, dus daar hoef ik geen rekening mee te houden.

En de bui is alweer voorbij..... het is nog wel donker. De bliksem was ver weg, geen flinke donderbui hier. 

Woensdagavond zag het er beter uit..... dit is één van de redenen waarom ik niet snel ga verhuizen, met dit uitzicht verveelt het niet snel als ik om wat voor reden dan ook de deur niet uit kan of mag:






En meteen na het plaatsen hiervan hoorde ik heel duidelijk de donder..... het is nog niet voorbij!

3 opmerkingen:

  1. Goed zo, op tijd beter om van het weer te genieten. 🤔 Lekker doorgaan.
    Het ging hard hier, ik houd mijn hart vast voor vanmiddag. Ondanks de zon zit er al wind in de lucht, we wachten af.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier viel het erg mee.... nu is het ook prima weer, niet zonnig, maar wel lekker en nauwelijks wind.
    We kunnen niet meer dan afwachten.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Susanne Bout
    Jouw uitzicht is geweldig. Blijf maar zitten waar je zit.
    En hopelijk zet de weg naar boven nu echt door. Het heeft zo wel weer lang genoeg geduurd. Ik kan me indenken dat je er ongedurig van wordt. Maar goed uitzieken is toch belangrijk, zoals jij zelf ook goed weet.

    Ans Dekker-Martis
    Er moet een goede reden voor zijn om weg te gaan, anders blijf ik lekker zitten.
    Zonder afspraken heb ik er minder moeite mee, maar steeds dingen afzeggen is gewoon vervelend.

    Elisabeth van der Ark
    Gelukkig maar dat je opknapt.

    Ans Dekker-Martis
    Ja, gelukkig wel..... langzaam maar zeker

    Theodora Ederzeel
    Fijn dat je weer wat opknapt Ans! Blijf maar hier in Monnickendam hoor, doe ik ook!

    Ans Dekker-Martis
    Ik blijf lekker zitten waar ik zit.... zonder heel goede reden ga ik niet weg!
    Ja, gelukkig begint het eindelijk te komen!!!

    Yvonne Willen
    gelukkig dat je langzaam uit het dal lijkt te klimmen...,maar nu nog rustig aan...maar jij hebt daar wel ervaring in helaas, dus het gaat je lukken!

    Ans Dekker-Martis
    Yvonne Willen Het gaat zeker lukken!!

    BeantwoordenVerwijderen