Zoeken in deze blog

maandag 9 mei 2022

Zondag

 Het werd een leuke moederdag...... tussen de middag, toen ze al onderweg waren kreeg ik de vraag of ik al gegeten had.....nee, dat had ik nog niet.... wel ontbijt natuurlijk, maar nog geen lunch....."We komen lunchen en hebben de boodschappen al mee!" Die boodschappen mocht ik niet betalen, dat was een cadeau...... niet alleen de lunch met allerlei soorten brood, vleeswaren en kaas, maar ook sla,aardbeien, bananen, crackers en nog veel meer. 
Ik kreeg ook 4 vrolijke bordjes met 2 grote bijpassende schalen. 
Lekker verwend dus! 
Geurtje en Edwin gingen even naar de kringloop in Volendam, daar zijn ze gek op...... terug stonden ze vast....... want daar kwam net de aanhanger met het Volendams elftal voorbij die net van de haven kwamen waar ze van de "Heen-en-weer 10" afkwamen. Dat is natuurlijk feest, de rest moet wachten...... en ze belden al dat het wat later werd en dan gelijk maar wat te eten gingen halen. 


Wesley en ik vonden het prima! Laila ook.... die vond alles best, zolang zo maar lekker lui kon zijn en mijn zonnebed vond ze wel een lekker plekkie.




Lekker gegeten weer en daarna eindelijk aan de appeltaart...... ook lekker. 
Alles bij elkaar een lekkere dag, waarbij ik het lekker rustig aan kon doen. Toch behoorlijk moe.... ik sliep heel vroeg

1 opmerking:

  1. Theodora Ederzeel
    Fijn voor je Ans dat je genoten hebt.

    Hanny Hasquare
    Fijn voor je Ans, Ik heb 2 moederdagen : de Nederlandse en de Franse die op een andere datum in mei is .... aar op geen van de 2 'zie' ik mijn kinderen, alle drie in't buitenland ( wel per skype of messenger gelukkig)

    BeantwoordenVerwijderen