Zoeken in deze blog

zondag 29 december 2019

Heerlijk lachen

Jawel, ik blijf winkelen......vandaag wat korter.....de winkel waar ik naartoe wilde was dicht! In Ede had ik daar erg leuke schoenen gezien in mijn prijsklasse, maar net te groot.....een ander paar dat ik leuk vond net zo....dus het leek mij een goed idee om in een ander filiaal te kijken.....maar geen succes dus. De kans is natuurlijk klein dat het lukt.....afgeprijsde schoenen hebben ze niet in alle maten!

Nu wel mijn trolley mee......en weer ging in een paar winkels het alarm af.....zucht.....zou mijn trolleytas hetzelfde hebben als mijn schoudertas had? Of......blijft in sommige winkels het alarm spontaan afgaan als ik er aan kom?

Nog even naar het Hema-restaurant..... een paar dames (zussen) kwamen vlakbij mij zitten en die hadden een lol samen..... ik deed mee......vreselijk gelachen met dat stel! Heerlijk is dat, ik hou van dergelijke ontmoetingen..... we wisten gewoon dat we alles tegen elkaar konden zeggen.

Daarna nog even de honden uitgelaten......mijn taak zit er weer op 😂......vanavond het laatste rondje samen met Edwin, dan heb ik alleen de kleine Laila.....dat is eenvoudiger..... en heel gezellig zo samen, lekker even een frisse neus voor het slapen gaan.

2 opmerkingen:

  1. Jammer van de schoenen.Mooie foto van de honden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, maar ik heb nu in Arnhem andere leuke schoenen gevonden die wel passen....3 paar hahaha....samen voor 27 euro.....kan ik weer een tijdje voort!
    Ja, is eigenlijk een foto van bijna een jaar oud, maar te leuk om niet nog eens te gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen