Zoeken in deze blog

dinsdag 24 december 2019

Veel plezier

Ik wens iedereen heel fijne kerstdagen...... alleen of met veel mensen, thuis, bij anderen of met vakantie, met of zonder kerstboom, nep of echt: Maak er wat van! 




Vaak zijn er heerlijk zoete kerstfilms op tv.....ik hou ervan!
Ik hou niet van 'Home alone' .... ik denk dat ik een uitzondering ben, want elk jaar worden die films herhaald. De eerste ging nog wel, maar elke keer weer een nieuwe 'Home alone' zorgde ervoor dat ik het steeds erger ging vinden! 5 delen + 'Home alone dogs' ....geef mij maar een mierzoete kerstfilm 😂, ik kan geen genoeg krijgen van 'Annie', 'The little Princess' en 'Scrooge' .....heerlijk... of een Disneyfilm..... als het voor kinderen is vind ik het meestal ook leuk...het hoeft niet eens een echte kerstfilm te zijn. 'Matilda' blijf ik ook leuk vinden of 'Mary Poppins', 'Heksen en bezemstelen'.
Maar gewoon een programma met kerstmuziek vind ik ook heerlijk, vooral als het kerstmuziek is om mee te zingen...dat mag van mij beide kerstdagen de hele dag!

Ook als ik alleen zou zijn met kerst zou ik mij prima vermaken! Lekker tv kijken, lezen, wandelen, lekker eten, kaarsjes aan en genieten van al het moois, de kerstversiering thuis, de mooie buitenverlichting overal, mooie kerstmuziek en lekker meezingen.  Ik ben ook gek op spelletjes en als kind al speelde ik alleen als er niemand mee wilde doen. Ik speelde gewoon voor de anderen ook..... mijn broers lachten mij uit, maar ik vermaakte mij prima (en ik speelde nog eerlijk ook).

Sommige spellen zijn zonder denkbeeldige tegenstander ook goed te doen....Yathzee bijvoorbeeld, dan probeer ik gewoon mijn hoogste score te verbeteren 😂. Ik verveel mij nooit!!!! 


Iedereen heel fijne dagen!!!!


De kerstkaarten zijn de deur uit, ik hoop dat ik niemand vergeten ben.
Ik ben er altijd laat mee....met de post moet het wel wat vroeger, maar de kaarten die ik zelf wegbreng doe ik vaak zo laat mogelijk.....ik wens op maandag nog niemand een prettig weekend, dus 3 weken voor kerst nog geen fijne kerstdagen! 😂
De kaarten die ik zelf bezorg doe ik niet allemaal op 1 dag meer (en vaak ook niet meer lopend), dus ik begin wel steeds vroeger om alles op tijd te bezorgen. Voorheen vaak op kerstavond laat....vonden de mensen pas op 1ste kerstdag mijn kerstwens.
Vind ik leuk.....net zoals ik het leuk vind om het pas kort voor kerst te versieren, zodat het met kerst nog nieuw is....... de magie van kerst!
Al eerder de vele lichtjes buiten vind ik wel leuk, tijdens de donkere dagen voor Kerst wat extra licht is welkom.


Van mij hoeven de winkels niet open met Kerst...... het zal handig zijn als er iets vergeten is of zo, maar boodschappen doe ik van tevoren wel..... met Kerst boodschappen doen of winkelen is voor mij geen Kerst..... dat is een gewone dag. 


Ik wil graag dat de kerstdagen bijzonder zijn!

4 opmerkingen: