Zoeken in deze blog

zondag 28 maart 2021

Ditjes en datjes

Van de week was de batterij van mijn klok leeg.....ik heb het maar even zo gelaten, ik moest hem vandaag toch verzetten, kon ik gelijk een nieuwe batterij erin doen. Er was toch weinig dat op tijd moest en er zijn mogelijkheden genoeg om te zien hoe laat het is...... hoewel nu goed opviel hoe vaak ik op de klok kijk. Hij hangt een beetje hoog voor mij, ik kan er maar net bij, vandaar dat ik vandaag pas de batterij verving, dan hoeft hij maar één keer van de wand.



Mijn Picnicbestelling was perfect op tijd...... alles was keurig in orde, diepvries apart, koeling apart..... een boekje erbij "Picnic voor beginnelingen" 😂, alle cadeaus waren er. De bananen die ik gratis kreeg waren groot, 7 stuks en van Chiquita, de gratis afbakbroodjes waren 2 pakjes croissants..... niet gierig dus, leuk zo'n tas met gratis boodschappen. Als ik snel weer wat bestel krijg ik weer een cadeautje, maar daar trap ik niet in, ik heb niet elke week voor 35 euro aan boodschappen nodig.... maar ik ga dit zeker vaker doen. Ze legde mij nog even gaat hoe het werkt met statiegeld, de plastic tasjes moet ik ook weer inleveren..... ook statiegeld. Volgens mij heb ik geen statiegeld betaald, dus ik vermoed dat het nauwelijks iets is en dat dit is om het toch in een plastic zak te kunnen geven en het geen zwerfafval wordt....maar ik heb het beginnersboekje nog niet gelezen, misschien staat het daar in. 
Alle verse dingen zagen er ook goed uit..... niks te mopperen dus! 

Over een week is het eerste paasdag......wat gaat de tijd snel voor mijn gevoel, nog even en het is alweer Kerst. 

Er valt mij iets raars op als ik mensen op tv hun tanden zie poetsen met een elektrische tandenborstel..... zij poetsen alsof het een gewone tandenborstel is. Gaan driftig heen en weer met die borstel, maar dat moet helemaal niet. De borstel doet het werk, zelf hoef je alleen maar te zorgen dat hij op elke plek komt, dus gewoon rustig van de ene tand of kies naar de andere.... even een paar seconden wachten steeds en dan weer naar de volgende.




 Het is mij al meerdere keren opgevallen dat mensen het fout doen, hierdoor is de kans juist groter dat je plekken overslaat.



.


2 opmerkingen:

  1. Picnic bevalt dus goed.
    Wat die el. tandenborstel betreft, ik zie nooit iemand zijn tanden poetsen. 😁
    De klok is weer vooruit, heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Picnic bevalt prima. Ik heb ondertussen de bon binnen en zag dat ik wel statiegeld voor de tasjes betaald heb....ik denk 5 cent per stuk. Maar goed, dat krijg ik weer terug. Ik had in de eerste lockdown al eens gekeken, maar toen bezorgden ze hier nog niet. Toen ze dat wel gingen doen liep het storm.... ik was niet snel met opgeven en had er daardoor honderden voor mij. Maar goed, een tas boodschappen gratis!
    Het enige nadeel vind ik is dat het via de smartphone moet.... geen groot probleem, maar ik werk liever met de laptop, vind ik veel handiger, ook met betalen.
    Ik had meen ik op dinsdag al besteld, maar vond zaterdag vroeg genoeg..... en dat kan dus gewoon. Tussen half 4 en half 5 afgesproken.... om ongeveer 4 uur stond ze voor de deur. Ik vind het een aanrader!

    Hihihi, ik wel, ik zie op tv wel eens iemand zijn tanden poetsen.... bijvoorbeeld in een programma als 'Bed&Breakfast'.
    Het gebeurt niet vaak, maar elke keer valt mij dat meteen op!
    Ja, ik ben ook blij met de zomertijd.

    BeantwoordenVerwijderen