Zoeken in deze blog

zaterdag 27 maart 2021

Weerbericht


Vannacht gaat de zomertijd in, heerlijk! Het gaat komende week ook nog mooi weer worden schijnt het, dat zou helemaal super zijn samen met de langere avonden! 
Maar daarnet hagelde het, niet mijn idee van mooi voorjaarsweer. Maart roert toch nog zijn staart! 

Vanmorgen was ik vroeg naar de winkel, ik had niet veel nodig, maar er waren een paar aanbiedingen die ik nog even binnen wilde slepen. Eindelijk een leeg bierkrat ingeleverd, met maar een paar lege flesjes erin. De rest had ik weggegeven vanwege de houdbaarheidsdatum, zelf drink ik het niet en weggooien is zonde. 
Ook even oud papier weggebracht, dat ruimt ook weer..... goed bezig op de vroege morgen. 
Ik had mijn wekker gezet, maar ik was eerder wakker..... toen ik in de winkel liep begon de wekker ineens.... vergeten uit te zetten. 

Ik heb er geen moeite mee als er in december al paaseitjes te koop zijn..... ik hoef ze niet te kopen als ik dat niet wil. Vervelender vind ik het als er in de laatste weken voor Pasen geen paaseitjes meer te koop zijn, maar ze zijn er nu nog volop, dus geen probleem. Wat ik gek vind ik dat er paastaartjes te koop (soms zelfs in de aanbieding) zijn die niet houdbaar zijn tot de paasdagen. Waarom? Waarom koop je een paastaartje ver voor het Pasen is?  Dat zou ik zelf nooit doen, tenzij het lang houdbaar is, een diepvriespaastaartje of zoiets. De eitjes zijn wel lang houdbaar, dus dan kan het handig zijn om alvast te kopen, maar alles wat de Pasen niet kan halen vind ik vreemd! 
Het is geen wereldprobleem, maar ik verbaas mij erover. 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten