Zoeken in deze blog

woensdag 31 maart 2021

Mazzel

 Gisteren schreef ik over mijn hek en al voor 7 uur 's morgens kreeg ik een berichtje van iemand die wel iets had voor mij....ik kon 's middags even komen kijken. Dat is mazzel hebben!

Ik besloot op de fiets te gaan, dat is natuurlijk niet handig met een plank, maar lopend terug is geen probleem, dan heb ik gelijk mijn wandeling gehad. 
Ik schat dat het een ritje is van 1 1/2 a 2 km. dus dat is te doen. 
Er was zelfs nog keuze en ik ging voor 2  stevige latten van hardhout. Er was ook een plank, maar die was breder dan de plank die er nu opzit...... dat zou niet erg zijn als dat het enige was, maar ik denk dat die latten dan beter zijn, minder opvallend zijn, dus als er keuze is..... 
Ze gingen in mijn fietstas en over mijn stuur, zo had ik er totaal geen last van en kon ik naast mijn fiets lopend naar huis. 
Ondertussen had ik mij jas uitgetrokken, want het was gewoon veel te warm! 
Nu nog een boormachine. Ja, ik heb wel een boormachine, een heel ouwe en voor die tijd een erg goede, maar ik zou wel een handige schroef/boormachine op accu willen hebben. De boormachine die ik heb is zo'n 45 jaar oud, uiteraard nog met een snoer, vrij zwaar en hij draait maar 1 kant op. Er was een tijd dat ik hem vaak gebruikte, maar nu al heel lang niet, ik zou zelfs op zolder even moeten zoeken waar hij precies staat. 
Toch eens zoeken naar een nieuwe, het hoeft niet de meest superdeluxe te zijn, ik wil gewoon een handzame boormachine! Natuurlijk kan ik er altijd wel eentje lenen, maar om voor elke schroef zo'n ding te lenen is niet handig. 
Ik zag er ééntje die leuk geprijsd was en verkrijgbaar bij een webshop waar ik nog bonnen van kan bestellen ......... als ik die dan inlever kost hij mij maar 15 euro! 
Ik moet er wel even een nachtje over slapen, ik heb hem nog niet besteld. 








Geen opmerkingen:

Een reactie posten