Zoeken in deze blog

zondag 7 maart 2021

Een zondag met ups en donws

Wat kan een bloemetje de boel toch lekker opfleuren.... nou ja, daar zal het woord opfleuren dan ook vandaan komen! 
Ik had ze van de week besteld en kon ze vandaag afhalen...... helemaal blij mee! 

Meteen op de tuintafel gezet en de zak met viooltjes opgehangen.... ze moesten wel wat water hebben...... nadat ik de zak water had gegeven keek ik nog even trots achterom....mooi.... AUWWWW.... gestruikeld over de parasolvoet die loodzwaar is en dus niet opzij gaat. Het ding staat er al een paar jaar, maar ja, als je achterom kijkt zie je zoiets niet. Ik strompelde naar binnen, snel mijn spijkerbroek uit, bloed stelpen, ontsmetten en koelen. Ik was zoveel van plan vandaag, maar voorlopig doe ik even niets!  Mijn knieën hebben een flinke opdonder gehad en de schaafwond is nog pijnlijker. Ik voel mijn spieren, want ik heb natuurlijk krampachtig geprobeerd op de been te blijven of in elk geval iets gecontroleerder te vallen. 
Maar goed, niks gebroken (neem ik aan)..... alleen pijnlijk. Blijkbaar heb ik nog goede botten!



De plantjes op tafel moeten het nog even zonder water stellen, misschien later vandaag en anders is er morgen weer een dag. 
Ik zou een paar mooie foto's van mijn nieuwe aanwinsten maken, maar dat heb ik nu vanachter het raam gedaan en dat is niet helemaal zoals ik van plan was.



3 opmerkingen:

  1. Potverdikkeme, wat een pech. Daar ben je wel een paar dagen lekker mee als het niet langer is....
    Beterschap Ams!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je.... Ams mag ook hoor hahaha.
    Ja, ik zal het nog wel even voelen, hoewel het al duidelijk minder is. Over het algemeen genees ik wel snel, maar mijn knieën zullen nog wel een tijdje pijnlijk zijn.... nou ja, het kon erger. Ik doe het gewoon even rustig aan..... niet stilzitten, maar wel opletten wat kan en wat niet.
    Het was gewoon eigen schuld.... pech....dom.

    BeantwoordenVerwijderen