Zoeken in deze blog

maandag 7 juni 2021

Blij ei

 


Veel mensen willen niet geprikt worden in de arm die ze het meest gebruiken, maar vaak heb je in  die arm juist minder last omdat je hem meer gebruikt. Het kan dus helpen door met de geprikte arm veel te bewegen. Zelf ben ik beide keren links geprikt.... ik ben links. Ik gaf de eerste keer geen voorkeur aan....  dat ik links ben vond ik geen reden om niet links te prikken..... ik slaap ook niet op mijn linkerkant.... in elk geval niet de hele nacht, ik ben een draaier en slaap op alle kanten. Ze prikte toen links en ik heb 1 dagje gevoeld dat ik daar geprikt was..... gevoeld.... dus geen echte pijn, meer als een blauwe plek die je voelt als je er aankomt of bij bepaalde bewegingen. De tweede keer gaf ik eigenlijk ook geen voorkeur aan... ik zei dat ik de vorige keer links geprikt was en dat dat goed gegaan was, maar dat het mij niet uitmaakte.... ze prikte dus weer links.



Bij mijn laatste griepprik had ik ook een gevoelige arm, maar toen had ik het een paar dagen. Ook niet erg..... ik vind een flinke griep erger en als ik die kan voorkomen door de griepprik en een paar dagen een gevoelige arm heb dan heb ik dat er graag voor over! Hetzelfde geldt natuurlijk voor het coronavaccin..... al zou ik een week een echt pijnlijke arm hebben... prima, als ik dan maar geen corona krijg, of in elk geval niet heftig! 
Verder heb ik ook geen last van de prik, ik ga ervan uit dat ik dat dan ook niet meer krijg! De meeste mensen die ik sprak hadden er geen last van, maar een paar waren een dagje niet lekker (ik las ook ergens dat dat bij Pfizer wel vaker is na de tweede prik)..... ook geen ramp, maar ik heb dus nergens last van. 
Blij met de prikken...... blij met de versoepelingen, blij met het mooie weer (zelfs als het mij te warm is)....

 ik ben gewoon een BLIJ EI 🐣






2 opmerkingen:

  1. Blij ei, nog jammer om je te breken. Ik bak wel een ander eitje. 😁

    Mooi nummer van Queen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahahah, veel te warm om nu de pan in te gaan!

    Ja, ik hou van Queen en ik vond dit wel een toepasselijke titel voor deze tijd.

    BeantwoordenVerwijderen