Zoeken in deze blog

zaterdag 19 juni 2021

Verward


Het zijn steeds plaknachten en daardoor slaap ik slecht. Het is toch al niet mijn sterkste kan om op normale tijden te slapen, maar nu is het echt slecht. 
Vrijdagmiddag..... pfffffff....... nog steeds warm, het buitje van vanochtend vroeg stelde niet veel voor. Daarna vielen er af en toe een paar spetters, maar het bleef warm..... niet zo erg als donderdag, maar het was toch vies warm. Tegen een uur op 4 die middag......even kijken of er nieuws ik op tv..... zzzz.....zzzzz....zzzzzzzzzz....
Ik werd wakker net voor de persconferentie begon..... RTL stond aan, dus Boulevard. Op de klok dacht ik te zien dat het 9 uur was. Ik nam aan dat het zaterdagochtend was en wat ik op tv zag een herhaling. 
Wanneer ben ik dan ik slaap gevallen? Ik vroeg mij af wat ik nog had gezien op tv, daar kon ik dan uit afleiden hoe laat ik in slaap viel.  Snel de deur open..... verse lucht! Had ik gisteravond wel gegeten? 
Het werd wel erg donker....... daar vielen de eerste druppels al ...... even later kregen mijn ramen de volle laag..... de tv moest harder om de persconferentie te volgen.

19.10 u

Een lichtflits, een donderklap..... die was niet erg ver weg. De regen werd minder. Ik had ondertussen door dat het echt vrijdagavond was.  Geen idee of er al meer regen gevallen was in de tijd dat ik sliep, of het al langer onweerde.  Tijd om naar de keuken te gaan....om eten klaar te maken. 



Ik luisterde naar de persconferentie, maar het drong niet door..... nog niet echt wakker. 
Mijn parasols waren natgeregend, maar dat was niet erg....... vooral die ene was van de week erg smerig geworden (ik vermoed door een hogedrukreiniger.... die maken altijd de ene plek schoon en een andere plek vuil)...... ze mochten wel een regenbui hebben en ik ga die natte dingen nu niet naar binnen brengen. 
Het bleef rommelen in de lucht..... maar niet echt dichtbij..... het was ondertussen kwart voor acht.... nog steeds regen, maar niet meer vol op mijn ramen. Oei, die flits was toch wel fel! 
Af en toe een iets hardere donderklap, het zonnetje piepte even tussen de wolken door.....raar weer. 
Na een uurtje zitten suffen ben ik toch maar wat eten gaan klaarmaken. Ondertussen kwam de zon weer vol door..... het was even iets koeler geweest, maar de temperatuur liep alweer op. 

2 opmerkingen:

  1. Je zou ook gestoord raken. De warmte kan ik wel verdragen, z met een ventilator maar het plakkerige van gister an vandaag, daar heb ik een hekel aan. Je voelt je ongewassen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vreselijk dat vieze plakkerige weer. Ik kan al slecht tegen de warmte, maar het was nu echt vies.

    BeantwoordenVerwijderen