Zoeken in deze blog

dinsdag 24 augustus 2021

Een gewone dag....

 


Maandag begon het gewone leven weer....de dag startte ik rustig aan, dan hou ik het 't langst vol.  Ontbijtje, koffie met warme melk..... mijn oefeningen.....  even achter de computer, afwassen, journaal kijken, opruimen, stofzuigen, douchen, opruimen..... alles een beetje afwisselen... rustige dingen afwisselen met 'bezige dingen'.  Na de lunch wandelen, dat was er de afgelopen week een paar keer bij ingeschoten en een paar keer vergat ik mijn telefoon/stappenteller mee te nemen, maar ik begon de week weer goed...... alles was voldoende, de stappen(5801), de hartpunten(36) en de beweegminuten(57). Mijn route ging langs de apotheek want ik had een mailtje gehad dat mijn medicijnen lagen. 
Weer thuis even gekeken op de site waar ik mijn medicijnen bestel die niet automatisch verlengd worden..... inloggen met DigiD.... code invullen...... en ik kwam er niet in..... ik was langer dan een kwartier inactief geweest stond er.... huh? Natuurlijk was ik inactief, waarschijnlijk al weken....... daarom log ik in! 'Probeer het nog eens' .....oké, doe ik........ 'U heeft al een code gehad via sms'..... ja hallo..... die deed het niet! Blijkbaar kreeg ik geen andere dus nog maar een keer die code van de eerste poging..... jawel, hij deed het! Stom gedoe! 
Om 6 uur luisteren naar vandaagradio.nl/maandagavond themashow, zoals elke maandagavond. Altijd leuk en ondertussen reageren op facebook met een vast groepje mensen (niet speciaal voor ons groepje, maar wij zijn er bijna altijd en er komen geen anderen bij, ze mogen wel maar doen het niet 😁). We kennen elkaar allemaal in het echt ook. 
Ondertussen eten, ik had de bami al van tevoren klaargemaakt, na een week met regelmatig minder gezonde dingen was dit weer gewoon gezond! Ik heb altijd veel meer groente dan bami.... ik maak het ook niet volgens de regels klaar.... ik geef altijd overal mijn eigen draai aan.... afhankelijk van mijn smaak en wat ik in huis heb. Bami en macaroni zijn ideaal om restje in te verwerken, ik hou niet van weggooien. Ovenschotels zijn ook goed voor de restjes!

Om 8 uur ging de tv weer aan. 
's Avonds nog een wandelingetje...... gewoon een gewone dag met gewone dingen.....niks bijzonders, maar niet elke dag hoeft bijzonder te zijn...... een gewone dag is al bijzonder genoeg..... gewoon genieten van alles wat er is❗❕❗



2 opmerkingen: