Zoeken in deze blog

woensdag 18 augustus 2021

Gezellig!

 Wat een heerlijke dag vandaag! Ik kreeg visite, we hadden elkaar lang niet gezien, maar hielden wel via de telefoon en internet contact, maar vandaag kwam ze langs.... 2 mooie planten mee en ze had al beloofd dat ze mij op een lunch zou trakteren. 
Dat werd eerst veel kletsen bij een kop thee....... en later liepen we naar de haven, ondertussen weer kletsend natuurlijk. Er zijn daar zat mogelijkheden voor een lekkere lunch..... we kozen er ééntje uit..... een niet zo grote zaak....... voor we zaten was de serveerster er al.... ze vroeg of we alleen wat kwamen drinken of ook iets eten........ want dat laatste lukte niet, er was geen kok!



Ik heb al een paar keer een trein gehad zonder machinist, maar nu dus een eettent zonder kok! 
We bleven nog even met de aardige serveerster praten...... het leek mij vervelend voor haar, maar ja...... er was vast geen blik met koks in de voorraadkast dat ze kon opentrekken.
 😜

Ik weet niet of de kok vertrokken was of ziek of misschien familie-omstandigheden...... of het voor 1 dag was of langer...... maar je kan er nog wel heerlijk koffie of thee (of wat anders) drinken.
Lachend gingen we weer naar buiten, op naar de volgende..... na enige twijfel.... "gaan we hier of gaan we daar?" streken we uiteindelijk neer op het terras van "De koperen Vis" en kozen allebei voor een clubsandwich.
Sjongejonge..... dat was een flinke maaltijd, maar lekker....... jammie!!!!



Natuurlijk kletsten we daar gewoon verder want wij zijn nooit uitgepraat..... dat heb je met sommige mensen. Als we elkaar aan de telefoon hebben ook...... we willen steeds stoppen, maar het lukt niet! 😂




Het was dus een heel gezellige dag, veel gelachen, veel gepraat en veel en heerlijk gegeten!
De terugweg liep ik minder snel..... met een volle maag lukte het tempo niet! 
Dat wordt vanavond een lichte maaltijd.....ik denk ijsbergsla met tonijn/groente (uit blik, die van de Lidl vind ik daar erg lekker voor)...... dat is eenvoudig, redelijk gezond en licht..... en na die maaltijd van vanmiddag meer dan genoeg. 

Ik zit nog na te genieten! 





3 opmerkingen: