Zoeken in deze blog

maandag 9 augustus 2021

Na een druk weekend.......

Zondagavond was ik echt bekaf..... al heel snel viel ik na het eten in slaap.... uren later werd ik wakker. Toen wel even wakker gebleven en zelfs even gewandeld, maar later weer geslapen tot ik 's morgens vroeg een plaspauze had...... echt wakker was ik niet, het was nog vroeg.... dus ik ging weer liggen en viel weer in slaap.... tot 11 uur! En nee, ik voelde mij niet uitgeslapen, ik ben nooit meteen echt wakker...... het leek mij een goed idee om er een rustige dag van te maken....... wel wat opruimen en wandelen, maar verder lekker tv kijken en computeren.......zo'n dagje moet ook kunnen tussendoor. 



 
Het werd nog minder dan ik van plan was, want bij de tv viel ik weer in slaap en niet voor 5 minuten! 
Het weekend was dus te druk geweest, dat is niet zo vreemd, 2 dagen achter elkaar iets kan ik ook beter niet doen, maar ach...... het kwam toevallig zo uit en ik voelde mij goed.
Geen ramp, het komt echt wel weer goed, maar ik moet dit dus niet te vaak doen. Als ik alles een beetje verdeel hou ik het langer vol. 
Dat is dus vaak zo, op dat moment gaat het dan wel... het is gezellig en dan lijkt het allemaal goed te gaan, maar ja, de kater komt later. Dat heb ik ook vaak als ik 's middags en 's avonds iets heb...... dat gaat goed, maar als ik eenmaal thuis ben valt het doek....... en slaap ik al op de bank.... kleren nog aan,  kop warme thee naast mij....... uren later word ik dan wakker en neem een paar slokken koude thee 😁
Het is nu bijna 5 uur ik ben weer een half uur wakker en ik heb nog niks gedaan, de hele dag bijna alleen geslapen......  tussendoor nog wel wat gegeten, maar ik vergat zelfs te drinken. Ik heb net een flinke bak koffie met warme melk op...... geen decaf, ik wil nu even wakker blijven! Hopelijk kan ik vanavond nog wat wandelen en opruimen, het hoeft niet veel te zijn, maar helemaal niks is erg weinig. De waterkoker staat aan, een pot thee komt eraan, te weinig drinken is ook niet goed, maar ja... als ik slaap drink ik niet.... nu dus even vocht aanvullen. 
Morgen in elk geval geen wekker zetten, maar hopelijk is het dan weer normaal.  

2 opmerkingen:

  1. Goh, je had heel wat in te halen. Het is ook vermoeiend maar ja, dan is het gezellig en blijf je zitten. Ik snap het.
    Ongelooflijk dat je zoveel achter elkaar kan slapen, je had het vast nodig. Kun je niet wat van die kunst opsturen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dit was echt niet normaal meer. Ik heb vaak moeite met het slapen op normale tijden, maar nu was het dag en nacht. Iedere keer viel ik weer in slaap, ik kon mijn ogen echt niet open houden, dat lukte pas in de namiddag.
    Vannacht ook goed geslapen..... ik ging wel wat later slapen, want anders was ik misschien om 4 uur 's morgens al klaarwakker geweest en dat vind ik ook niks. Nu wel wat laat wakker, maar alles lijkt weer normaal...... het is dus gewoon wat veel geweest. Zaterdag vroeg op, naar Arnhem, gesnelwandeld om de trein te halen, daar veel gelopen, gewinkeld, terugreis die langer duurde dan ik hoopte, een langer stuk lopen naar huis..... ik kwam boven de 10.000 stappen uit en dat is voor mij heel erg veel. Volgende ochtend ook niet te laat op, nog even snel 'visite' tussendoor (ze kwamen wel alleen wat afgeven, maar ik zou net even douchen voor ik naar die verjaardagen ging toen er gebeld werd, ze waren al in de buurt, dus dan maar wachten met douchen....dus ik moest mij daarna nog haasten)..... naar Purmerend, daar weer boodschappen doen...... tsja..... dat zijn 2 drukke dagen achter elkaar, dan moet ik even bijtanken of ik wil of niet. Maar goed, 1 dagje mag hahaha.

    BeantwoordenVerwijderen