Zoeken in deze blog

zaterdag 11 december 2021

Booster

 Mijn jaar was aan de beurt om een afspraak te maken.... van alle kanten kreeg ik bericht, dus ik ging aan de slag...... eerst ging ik in een kringetje.... ik moest kijken of ik in aanmerking kwam.... ja.... hier klikken en dan moest weer kijken of ik in aanmerking kwam etc. 
Eronder stond iets over 1ste en 2de prik en daar stond duidelijk onder dat ik mij kon opgeven.... die dan maar proberen.... o, die is ook voor de booster..... mooi, eindelijk gevonden. Ik vulde alle vragen in (en dat waren er heel wat) en klikte door voor de afspraak..... volgens mijn virusbeschermer mocht dat niet...... diverse keren geprobeerd.... niet dus. Dan dat maar uitschakelen.... nu lukte het niet omdat mijn computer niet privé was. Zucht..... dan maar weer met virusbescherming. En laat ik het eens via Edge doen i.p.v. Chrome..... ook dat hielp niet. 
Dan maar eens doorklikken en ik ontdekte dat ik aan kon geven toch naar die site te kunnen...... dat ging ook niet.... error, DSN-fout.....  wat ik ook deed.... het lukte niet!
Ik had al hulp van Edwin gevraagd...... en meldde hem dat ik gek werd en als ik zo doorging dan zou ik opgenomen moeten worden in een inrichting. Waarop hij droog antwoordde: "Maar daar hoef je je niet voor op te geven, dat wordt dan wel geregeld". 
Ik gaf het voor voorlopig op..... bellen aan het eind van de ochtend gaf ik weinig kans en bovendien moest ik mij klaarmaken voor een klein foute-kersttruien-feestje.  Omdat ons kerstconcert niet door kan gaan komen we met een paar kapelleden en aanhang bij elkaar om toch even wat gezelligs te hebben voor Kerst. 
Niet iedereen kan, dus het is geen grote groep en ons clubgebouw is groot zat.... er kunnen ramen en deuren open.... geen probleem. 
Allemaal nemen we wat lekkers mee, ik ben voor de koek en chocola. 
Over het feestje een volgend keer meer...... en vanavond maar weer proberen een afspraak te maken. Ik weet ondertussen wel dat er voor de locatie (in aanbouw) in Purmerend al afspraken gemaakt kunnen worden. 

Fijn weekend!

6 opmerkingen:

  1. Vervelend,dat gedoe. Het zou zo niet moeten. Ik hoop dat je feestje beter geslaagd is.
    Morgenavond op SBS een programma over miniatuur, koken maar ook een huisje bouwen, ik dacht meteen aan jou. Een landhuisje of een poppenhuis, het is allebei piepklein. 😀

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er was een storing bleek later. Omdat ik nog weg moest wilde ik het even snel doen, maar dat lukte dus niet.
    Het feestje was leuk en na afloop was de storing voorbij en mocht ik de afspraak maken. Nu ging het vlot, alleen moest ik een paar keer opnieuw omdat ik maar 3 keuzes kreeg en die kwamen niet uit. (in het donker, dus niet kunnen rijden.... of op een dag dat ik niet hier ben... te ver weg op een plek waar ik het niet ken (er zijn locaties in de buurt, dus daar wil ik naartoe!).... uiteindelijk is het de RAI geworden... de 19de al.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. En dat programma wil ik zien, bedankt voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Giusy Scarfo
    Waarschijnlijk zijn de servers overbelast van de aanmeldingssite. Je gaat nu natuurlijk een leeftijdsgroep krijgen die uit de voeten kan met internet en niet hoeft te bellen, maar alles online kan doen.

    Giusy Scarfo
    https://twitter.com/locuta/status/1469649112513622021
    Kirsten Verdel on Twitter
    TWITTER.COM


    Giusy Scarfo
    En ik lees dat ze telefonisch nu ook niet bereikbaar zijn 🙁

    Ans Dekker-Martis
    Dat schiet op.... maar ik vermoedde al zo iets. Telefonisch is steeds al een probleem,.
    Ik ben net weer thuis, ga het vanavond even proberen weer.

    Giusy Scarfo
    Overigens blijken andere sites ook problemen te hebben, ik probeer steeds in te loggen bij Decathlon omdat ik daar iets besteld heb, maar ik krijg steeds foutmeldingen. 😏

    Ans Dekker-Martis
    Giusy Scarfo hij werkt nu beter..... maar ik kreeg tijden en locaties die mij niet goed uitkwamen..... al vroeg in Purmerend dus in het donker rijden....en net na Kerst als ik waarschijnlijk niet hier ben en eentje op een onhandige plek. "klik hier al… Meer weergeven

    Giusy Scarfo
    Ans Dekker-Martis oef, wat een gedoe. Hopelijk toch gauw een afspraak.

    Ans Dekker-Martis
    Giusy Scarfo Gaat wel lukken hoor, waarschijnlijk begin januari. Ik kon ook voor Kerst, maar dan moet ik naar de RAI...... vond ik niet handig, liever niet.... maar als die steeds terug komt en de rest is lastig dan doe ik dat maar.

    Ans Dekker-Martis
    Ik ga toch naar de RAI... eigenlijk is dat prima te doen.... in Amsterdam-noord stap ik in de metro en stap voor de RAI uit..... ik mag de 19de al.

    Herman Kemper
    Ik kon (eindelijk) om een uurtje of drie vanmiddag een afspraak maken.

    Ans Dekker-Martis
    Nu lukt het, ik krijg alleen onmogelijke dagen en tijden (in het donker rijden kan ik niet, dus vroeg of laat valt af en als ik aan de andere kant van Nederland ben kan het ook niet, dus ik probeer het steeds opnieuw, net zolang tot er iets beters bij … Meer weergeven

    Herman Kemper
    Ans Dekker-Martis Geef eens niet je eigen maar een andere postcode (Zaandam 1506) of Purmerend op. Ik kwam bij de RAI in Amsterdam uit.

    Ans Dekker-Martis
    Herman Kemper Ik ga nu ook naar de RAI.... mijn eerste gedacht was 'dat is lastig', maar eigenlijk is dat geen probleem..... de metro stopt voor de deur.
    Ik mag de 19de al.

    Herman Kemper
    Ans Dekker-Martis Ik zal de 18e zeggen dat je eraan komt 😉

    Ans Dekker-Martis
    Herman Kemper Hahaha, is goed!

    Jan Snieder
    Kan gewoon op het parkeerterrein van het boven-ij winkelcentrum. s'Morgens voor als je nog geen afspraak hebt. Gratis parkeren bij de grote tent die daar staat. Zelf ben ik gisteren al geweest. Wel legitimatie en papieren van de vorige twee keren meenemen.

    Ans Dekker-Martis
    Ik heb nu een afspraak.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dan wacht ik toch maar op die oproep ....
    Met die brief in de hand minder gedoe....

    15 km van huis effe prikken ....

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Toen de storing eenmaal voorbij was bleek het geen probleem meer te zijn. En een afspraak moet je toch maken..... tenminste... meestal! Op enkele plekken kan je zo terecht, maar vanwege de drukte en vaststaand verkeer is dat op sommige plekken alweer afgeschaft.
      Het kostte even moeite om een afspraak te vinden op een tijdstip en plek die voor mij niet al te lastig was (ik zie te slecht in het donker om te kunnen rijden, dus dat beperkt de mogelijkheden). Ik mag nu komende zondag al... in de Rai. Dat is met het ov eenvoudig.... de noordzuidlijn..... in Noord stap ik in de metro en voor de Rai er weer uit, dat is prima te doen. Met de auto vind ik dat minder handig (bovendien ben ik altijd de weg kwijt, ik ben daar verder ook niet zo erg bekend, ov is dan handiger).
      De eerste twee prikken had ik in mei en juni..... toen was het lang licht, dus meer mogelijkheden en kon het in een sporthal in Purmerend.... daar ken ik de weg, dus hoef ik niet te zoeken. De nieuwe locatie in Purmerend weet ik ook te vinden, maar die is nog niet klaar. Er kunnen wel al afspraken gemaakt worden, maar in de Rai kon ik veel eerder terecht... dan heb ik hem binnen voor de feestdagen.

      Verwijderen