Zoeken in deze blog

zondag 12 december 2021

Het was weer leuk!

De foute truienparty was gezellig..... ik had een foute jurk, mag ook. Met een kersthoed en een verlicht mondkapje..... wat op de foto niet zo goed uitkomt..... het lijkt meer 1 groot licht (maar dat ben ik zelf al 😂), in werkelijkheid allemaal kleine lampjes. Cadeaustrikken in mijn oren..... ik was er klaar voor!




Er waren veel lekkere dingen, maar ik heb mij keurig gedragen... ik was begonnen met rauwkost, lekker, maar die stond later wat te ver weg. 





Geen zoetigheid genomen, alleen een paar bitterballen, een paar gehaktballetjes, een plakje leverworst en een kip/baconhapje...... dat valt best mee op een hele middag. Van tevoren een bescheiden lunch.... en 's avonds nog even een broodje. Ik moet 's avonds toch nog eten..... maar ik at wat later voor deze keer, om het wat beter te verdelen..... ik moet mijn medicijnen voor het eten innemen en ik mag niet te lang niets eten, dus toch nog wat eten. 
Ik dronk alleen thee. Er was glühwein en warme chocolademelk met slagroom en evt. een scheutje rum..... ik vind het allemaal heerlijk, maar ik nam het niet.... zeker niets met alcohol, ik moest nog rijden en omdat ik het nooit drink kan ik er niet goed meer tegen. En verder beperkte mij tot de hartige hap en dat ook nog beperkt. 
De meesten hadden een leuke trui, shirt of jurk aan, lekker gek, ik hou daar wel van. 



Er was nog veel zoetigheid over, dat heb ik in een koektrommel gegooid en mee terug genomen. Een trommetje met schuimkoekjes kreeg een ander mee, die eet ik niet en die blijven niet zo heel lang goed en als iemand het dan lekker vindt.... neem maar mee! Ik had al tegen een paar gezegd dat ze eruit moesten halen wat ze lekker vonden en meenemen evt., ik kan het niet allemaal zelf opeten. De chocola blijft lang goed, dat is geen probleem (maar als een ander het lekker vind neem dan asjeblieft wat mee!), de koek kan ik niet te lang bewaren, maar die zit in een goede koektrommel (Tupperware), dus die wordt niet heel snel slap. Ik ben niet van het weggooien wat goed is. 

Eigenlijk zouden we deze middag ons kerstconcert hebben met meerdere groepen..... maar dat kon niet doorgaan, want we konden niet meer repeteren. De repetities waren dus nogal plotseling gestopt...... en daarom nog even leuk bij elkaar. Gewoon gezellig..... muziek erbij.... lekker kletsen en lekker eten en drinken, simpel, maar altijd leuk! 

Thuisgekomen even de boosterpriksite weer geprobeerd, ik kreeg al een meldingen dat de problemen voorbij waren.... en nu ging het goed..... alleen tijden en locaties waren voor mij niet gunstig..... prima om naar Purmerend te gaan, maar niet 's morgens vroeg in het donker..... Buikslotermeerplein in Amsterdam.... geen punt, maar die dag ben ik elders in het land.......de derde viel helemaal af, te lang onderweg. Ik kon doorklikken als het niet uitkwam en verwachtte nieuwe tijden en locaties te krijgen..... nee hoor, daar stond dat ik dan maar moest bellen..... zeg dat dan meteen! 
Ik ging gewoon weer terug naar het moment dat ik mijn postcode moest intypen...... en hoop te dat ik betere tijden kreeg..... nee, een dag eerder nog vroeger..... dat helpt niet.... de andere dag (waarop ik hier niet ben) bleef hetzelfde, de volgende locatie was Zaandam.....  daar ken ik de weg niet, daar begin ik niet aan als er betere locaties zijn.... dus net zo lang proberen tot er wat beters komt...... uiteindelijk werd het toch de RAI.... leek eerst wat onhandig, maar eigenlijk best te doen..... ik stap in noord op de metro en bij de RAI er weer uit. Ja, zo hield ik wel de site bezet... maar als er niet meer keuzes aangeklikt kunnen worden krijg je dat....ik meen mij van de vorige keer te herinneren dat ik eerst 3 keuzes kreeg, maar daarna door kon scrollen of klikken voor meer mogelijkheden. Juist in de feestmaand december kan het wat vaker voorkomen dat mensen niet kunnen.... ze hebben afspraken en het is lang donker waardoor mensen als ik niet rijden kunnen. Niet elke plek is eenvoudig te bereiken met het ov. Als er een bus in de buurt komt is het niet prettig als die niet vaak rijdt...... vooral als het ook nog eens een plek is waar niks in de buurt is.... geen winkels of een koffietentje... dus niks om de tijd zoet te brengen. Maar er zijn ook plekken die ver van bushaltes en stations zijn.... dat is voor sommige mensen niet te doen. Natuurlijk kan het niet iedereen naar de zin gemaakt worden en dit moet nu even snel, maar dan is het wel prettig als het eenvoudiger is om een ruimere keuze te krijgen. 
Verder gaat het supersnel, dus daar valt echt niks op aan te merken....top! 

Ik mag de 19de al.... best snel.... en op een lekker tijdstip. Mooi, dan ben ik klaar voor de feestdagen!
Het was wel leuk dat mensen zo meedachten..... ik verwachte al dat zaterdag mijn jaar aan de beurt zou zijn.... maar het was niet het eerste waar ik aan dacht die ochtend en meestal komt de melding pas rond half 11/11 uur. Net toen ik dacht ik zal eens kijken ontdekte ik dat ik al 2 privéberichten had waarin mensen mij meldden dat ik mij op mocht geven en ik was net bezig toen er en telefoontje over kwam.
En toen ik thuiskwam van mijn feestje waren en ook berichten dat de storing opgelost was...... perfect mensen, bedankt!!!! Altijd handig voor als ik er zelf niet aan denk en dat komt ook wel eens voor. Ik volg het nieuws en dit verwachtte ik al, maar dat wil niet zeggen dat ik er op het juiste moment ook aan denk om even te kijken, vooral niet als ik met andere dingen ook bezig ben. Ik ben altijd blij als mensen meedenken. 

Ondertussen weet ik dat de 'boosterpriklocatie' in Purmerend op 20 december opent. Er worden wel al afspraken gemaakt, maar ik ben dus voor die tijd al geweest in Amsterdam.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten