Zoeken in deze blog

woensdag 22 december 2021

Winter wonderland

 Wat een prachtige dag gisteren...... eerst was mijn uitzicht weg, maar al snel verdreef de zon de mist...... en bleek de wereld prachtig wit te zijn. Om 11 uur was vrijwel alle mist weg. 






Om 16.59 begon de winter, als dit een aankondiging was van wat voor winter het wordt kan ik alleen maar blij zijn...... vorst en zon (en mist)...... een mooi begin van meer vorst hoop ik. Een witte kerst zou mooi zijn, maar die kans is altijd klein, maar wit van bevroren mist kan ook.... ben ik ook tevreden mee! 
Maar sneeuw vind ik het mooist.... ik loop graag in de sneeuw! Ik ben een kind als er sneeuw valt, dan moet ik naar buiten. Heerlijk! 

Ik hou van de winter, maar dan wel een echte winter. Als het geen winter wordt, dan graag zon, dat maakt veel goed.... een kwakkelwinter met veel regen is echt niks. 
We hebben het gelukkig niet voor het zeggen, anders was er daar ook nog ruzie over..... veel mensen zijn al zo moeilijk de laatste tijd! Vaak wens ik de mensen voor het nieuwe jaar o.a. verdraagzaamheid, ik denk dat ik ze dit jaar een driedubbele portie moet toewensen. En uiteraard tevredenheid, want dat is bij veel mensen ook spoorloos.
 Mijn nieuwjaarswens komt pas na kerst, eerst wens ik iedereen heel fijne Kerstdagen...... maak het gezellig! Misschien met minder mensen...... maar dat kan ook gezellig zijn. Meerdere kleine groepjes is ook een oplossing, misschien is alles samen erg leuk, maar met minder mensen is er wel meer tijd voor een leuk gesprek. Alles heeft voor- en nadelen...... geniet van de voordelen! 







2 opmerkingen:

  1. En vandaag ook al fijn weer.
    Compensatie voor de lockdown. 😏

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier was het vandaag niet zo mooi, de zon niet gezien maar wel regen. Pech

    BeantwoordenVerwijderen