Zoeken in deze blog

woensdag 29 december 2021

Het eind is in zicht

 Het jaar zit er bijna op. Ik heb last van 'eindejaarsmoeheid'...... ik ben ongelooflijk lui! Ik weet niet of eindejaarsmoeheid bestaat, maar bij deze heb ik het uitgevonden! 
Ik slaap veel (gelukkig niet overdag, ik beperk mij tot 's avonds en 's nachts en ben steeds vroeg op).

Ach..... dan kan ik het nieuwe jaar starten met nieuwe energie. Ik heb al een lijstje met klussen klaarliggen die ik in het nieuwe jaar echt moet gaan doen, maar eigenlijk wil ik nog voor het eind van het jaar alvast 1 vervelende klus doen.... dan sluit ik het oude jaar goed af. 

De laatste dagen van het jaar gebruik ik in elk geval om wat afspraken te maken, zoals de APK voor de auto. Even te kijken of alles betaald is wat betaald moet worden..... soms zie ik wel eens iets over het hoofd of ik zet het even snel opzij met de bedoeling het later te doen.... juist in de drukke decembermaand overkomt mij dergelijke dingen nog wel eens..... teveel met mijn hoofd bij andere bezigheden.... maar het zijn klusjes die geen energie kosten en ook not veel tijd.... dus vooruit met de geit! Klaar is klaar! Ook simpele klussen moeten gedaan worden. 

Nog één keer boodschappen in 2021.....  ik heb niet veel nodig, vnl. wat verse dingen en ik heb trek in vis (zoute haring en/of verse kibbeling), gezond en lekker!  

Edwin was vandaag al aan de beurt om een afspraak te maken voor de booster.....  zodra het op de site van de RIVM stond probeerde hij het, maar er stond dat hij nog niet mocht. Na meerdere pogingen lukte het. Hij mag maandag al en niet zo ver weg (maar ook niet zo dichtbij als de vorige keer).... hij begint het nieuwe jaar dus ook al goed!  

Ik las dat er iemand overleden was die tegen vaccinaties was bij gezonde mensen en zelf ook niet gevaccineerd was. Hij was ook tegen lockdowns e.d. , maar geen virusontkenner. 

Koopmans vergat gist te stoppen in zijn oliebollenmix ....... gelukkig niet in alle pakken, maar de thuisbakkers kunnen beter even kijken of ze de goede hebben, want ongerezen oliebollen zijn niet echt een traktatie!

Zo kabbbelt 2021 nog even voort......  hoewel het nog in het teken van corona stond en niet alles meezat vond ik het zelf geen slecht jaar. Echt nare dingen waren er niet en lockdowns vond ik geen echt probleem, dat valt onder jammer. 
Mijn complete nieuwjaarswens (met jaaroverzicht) bewaar ik voor de laatste dag, maar voor wie het dan niet ziet wil ik wel alvast zeggen dat ik iedereen een heel goed 2022 toewens!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten