Zoeken in deze blog

vrijdag 3 december 2021

En dan is het alweer bijna weekend!




En weer ga ik niet zwemmen..... ze hebben geen stroom vandaag! Ik werd er netjes over gebeld donderdag, ik wist al dat er in die wijk werkzaamheden zouden zijn. Gelijk mij opgegeven voor volgende week, want dat moet nu weer volgens de nieuwe regels....  er mogen er niet teveel komen. Voor mij ligt het als oud-werknemer allemaal een beetje anders, dus ik liet mij onder op de lijst zetten.... dan kunnen anderen mensen voor! Ik word dan wel gebeld als ik van de lijst kukel. Ik denk het niet, ik weet niet hoeveel er mogen komen, maar waarschijnlijk zullen we dat aantal meestal niet halen.  

In het nieuws: Zware sneeuwstormen in Denemarken zorgden ervoor dat dat auto's ingesneeuwd raakten. Bij een Ikea-vestiging werden er ook mensen door overvallen.... klanten en werknemers konden niet naar huis. Geen nood, Ikea had eten en drinken, stoelen en bedden, tv etc. Er kwamen nog wat mensen bij die in de buurt gestrand waren en ze hebben samen daar de nacht doorgebracht. 
Geweldig, mensen zaten er spelletjes te doen, zochten een lekker bed uit, hoefden geen honger te lijden en ook voor drinken werd gezorgd. Ik vind het geweldig! Ik wou dat ik erbij was! 
Dat is leuk nieuws..... er zijn al zoveel negatieve berichten dat dit een welkome afwisseling is. 

 Even een update: Ik had gisteren maar 1 paracetamol nodig...... nauwelijks pijn! Ik voelde het, maar geen echte pijn en daar ga ik geen paracetamol voor innemen. Vanmorgen zag ik wel wat opgedroogd bloed op mijn tandvlees. Het plaatje is er nu even uit.... het heeft er 24 uur ingezeten, dan mag het even 'luchten'. Het gaat er sneller in dan eruit heb ik al gemerkt.
Niet veel gegeten tot nu toe, het voelde toch raar in mijn mond en ik was nog voorzichtig i.v.m. de wond.
Ik denk dat ik zonder plaatje lekkerder eet, maar het mocht er nog niet uit.... en uiteraard haal ik het er niet uit als ik in gezelschap ben, maar misschien soms wel als ik gewoon alleen thuis eet. En ik wil eerst dat de wond beter dicht zit. Over 3 maanden mag het er helemaal uit, dan krijg ik wat anders, dat zal prettiger zijn (hoop ik).... tot die tijd zal ik het hier mee moeten doen..... en dat zal ook wel wennen.
Ik slis nog wel, maar door oefening al een beetje minder. 


Prettig weekend!


2 opmerkingen:

  1. Hilde de Jongh-Meulbroek
    Die avond lockdown komt voor jou dus goed uit

    Ans Dekker-Martis
    Hilde de Jongh-Meulbroek Ja, prima.... geen probleem. Maar met een volledige lockdown heb ik ook geen probleem. Jammer om dingen te missen, maar de rust is ook fijn en ik zie overal graag de voordelen van.
    En nu moet ik met mijn mond nog even voorzichtig zijn, mijn gezicht voelt een beetje gekneusd.... dus muziek zou nu nog niet verstandig geweest zijn, maar ook hier is de beslissing voor mij genomen, want er is gewoon niet. Ik moet ook proberen of het wel lukt, het zal in elk geval raar spelen.... dat kan ik mooi thuis uitproberen (maar ik wacht even tot de wond genezen is.... onder de hechting moet een flink gat zitten als ik zie wat eruit kwam).

    Rie Groenewegen V D Horst
    Ik doe met je mee. 😜

    Rene van Zelst
    Niet in Bacardi Lemon?

    Ans Dekker-Martis
    Mwah..... geef mij maar chloorwater, maar geld is natuurlijk nog beter!

    Theodora Ederzeel
    Er was geen zwemmen, want ze hadden geen elektriciteit en er ligt ook geen geld in het zwembad Ans!😉😉😄

    Ans Dekker-Martis
    Theodora Ederzeel Jammer..... ik wil mij wel eens Dagobert Duck voelen!

    Theodora Ederzeel
    Ans Dekker-Martis 🤣🤣

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yvonne Willen
    oh, je hebt een plaatje, door slecht of geen internet heb ik dat gemist, als het lukt ga ik het nog lezen. Nu is het internet er soms wel, vaker niet. Sterkte hoor!!

    Ans Dekker-Martis
    Het plaatje is voor 3 maanden, dan krijg ik een plakbrug (etsbrug).
    Donderdag het hak en sloopwerk (kroon eruit, maar nu alles, dus nu een flink gat in mijn kaak)
    Weinig last gehad gelukkig, er was veel paracetamol aangeraden (op vaste tijden steeds 2), maar ik heb er 1 genomen en verder niet nodig gehad.
    Het plaatje voelt raar natuurlijk.... maar dat zal wel wennen.

    BeantwoordenVerwijderen