Zoeken in deze blog

dinsdag 4 februari 2020

Bedankt!

Iedereen bedankt voor het meedenken over het opwarmen van alle stamppotten! Ook bedankt dat ik dingen mag lenen (buffetwarmer, elektrische pan).....is waarschijnlijk niet nodig...vaak dingen met snoer en dat vind ik minder handig als de tafel rondom erg vol zit en niet geschikt om door te geven, bij stamppotten denk ik aan: "Wie wil de hutspot even doorgeven? Wil jij nog blote billetjes in het gras? Zijn er nog gebakken uitjes?" zo iets dus ......maar ik hou het in gedachten en het aanbod is al erg aardig!!! Als ik het als buffet zou doen zou ik het graag allemaal lenen, dus misschien kom ik nog wel een keer!!! 😂

Ik denk dat het wel lukken gaat....door het meedenken van jullie kom ik zelf ook weer op andere ideeën!  Het opwarmen (alles tegelijk) is belangrijker dan het warm houden....... ze eten maar even snel door 😃.

Dat is zo mooi van internet en goede vrienden......In korte tijd bereikt een vraag veel mensen en dat brengt vaak oplossingen en inzichten!

En als wat "stamppotpartygangers" meelezen....... als je twijfelt of je voor het goede huis staat let dan op het keukenraam..... als je daar niets ziet wat je twijfel wegneemt dan zit je verkeerd! 😂😁😋😉


4 februari:
Week van het oorsuizen
Wereldkankerdag
Nationale frikadellendag













1 opmerking:

  1. Hanny Hasquare Elke dag is er wel een ietsepietsje te vinden "om te viéren" ... Vandaag : geen stakingen in / rond Toulouse, en morgen zien we wel weer ... ;-)

    Ans Dekker-Martis
    Ans Dekker-Martis Geen stakingen is ook iets om te vieren!

    BeantwoordenVerwijderen