Zoeken in deze blog

zaterdag 8 februari 2020

De ouderdom slaat toe

Van de week zat ik in ons clubgebouw toen er iemand binnenkwam die zei: "Volgens mij heb je je blouse verkeerd om aan". Ja hoor, binnenstebuiten! Hoe ik die drukknopen vastmaakte snap ik niet helemaal, maar dat was gewoon gelukt. Oké, kan gebeuren.
Vrijdagochtend.....ik ga naar het zwembad en heb mijn zwarte badpak al aan, dat vind ik handig.....daarover een zwart topje en een blouse. .....ik heb gezwommen, heerlijk onder de warme douche en gelijk even mijn haar wassen......daarna met z'n allen koffie/thee drinken..... ik sla een handdoek om, na afloop kleed ik mij wel aan......zegt ineens iemand: "Wat een leuk badpak heb jij met die dubbele schouderbandjes!" ....Huh? Dubbele schouderbandjes? ...Welnee, ik had nog steeds mijn topje aan...over mijn badpak!

Verjaardagen vergeet ik ook...... ik ken ze uit mijn hoofd......maar heb ze dit jaar (nog) niet overgenomen in mijn agenda.....vergeten! Op het moment dat ik er aan denk is het te laat voor een kaartje (op de dag zelf doordat facebook mij waarschuwt of doordat ik iemand zie en mij ineens realiseer welke datum het al is).


8 februari

Mollenweekend
Intocht Sint Piter en Swarte Pyt in Grou
Gebedsdag tegen mensenhandel


Quote van de dag:

3 opmerkingen:

  1. Welkom Ans. LOL.
    Als je dat zo hoort overkomt het bijna iedereen en vaak nog jonger.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jawel hoor, ik ben de enige niet en er gebeuren vaker dingen waar ik duidelijk niet helemaal met mijn hoofd bij was.....maar kort na elkaar 2 keer iets met kleding vond ik wel opvallend hahaha. Nee, ik maak mij nog geen zorgen, niet echt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Facebook:
    Bob Van Dam Ja, je wordt ouder Ansje, geef 't maar toe.....


    Ans Dekker-Martis Klopt Bob, maar jij blijft een half jaar ouder! 🤣😂

    Jan Greuter worden we allemaal bop gelukkig


    Ans Dekker-Martis Ach ja

    Hanny Hasquare Je bent de enige niet Ans ...


    Ans Dekker-Martis Hahaha, dat dacht ik al

    Hanny Hasquare Ans Dekker-Martis bij mijn laatste verjaardag maakte ik een sprong van 27 naar 37 ;-) , en als dàt dan nog alles zou zijn...

    Mary Tymensma Wat ben je toch een
    heerlijk mens 😂

    Susanne Bout We hebben ook gewoon meer aan ons hoofd dan vroeger.


    Ans Dekker-Martis Dat is zeker zo..... en dan niet geconcentreerd op dingen die niet belangrijk lijken.

    BeantwoordenVerwijderen