Zoeken in deze blog

maandag 3 februari 2020

Topdag!

Zondag stond ik vroeg op om alvast bami te maken en verder op te ruimen. De nieuwe kastjes stonden keurig op hun plek, maar er stonden nog wat andere dingen in de weg....die moesten  naar boven.....ineens....patsj....auw....mijn heup! Wat er precies gebeurde weet ik ook niet, maar het "schoot"  in mijn heup. De pijn zakte al snel naar een aanvaardbaar niveau, maar het bleef zeuren..... dan maar stoppen met sjouwen en de heup even rust gunnen......dat werd niet alleen rust voor mijn heup, ik viel snel in slaap! Daarna was het een stuk beter, maar ik voelde het wel. In de loop van de dag voelde ik het alleen nog bij bepaalde bewegingen en niet erg meer, maar toch maar voorzichtig de komende dagen..... niet zwaar sjouwen!
Ik verschoof wat dingen die eigenlijk naar boven moesten.....zo is het wel goed!
Ze kwamen met de spullen die ik daar achter gelaten had....tassen vol.....maar geen honden! Die pasten er niet meer bij hahaha, die had hij maar thuis gelaten, met 3 personen en mijn spullen was het autootje vol. Raar hoor, geen honden!

Het werd een heel gezellige middag! Ik had een appeltaartje en verder was er ook nog wel wat te eten in huis 😂. Ik vergat de t uit te zetten toen ze kwamen, normaal doe ik dat meteen! Omdat ik zag dat Edwin de sport volgde liet ik het maar even zo.....zelf hou ik er ook wel van. Gezellig weer bijgekletst, Edwin moet natuurlijk ook op de hoogte blijven van het nieuw van hier! Zoals gewoonlijk gingen ze ook even naar Deen.....een supermarkt die ze in Arnhem niet hebben! (Wij hebben alleen Deen.....een grote en een kleine......zeker geen slechte winkel, maar iets meer keus zou ik wel fijn vinden!) Geurtje had de nieuwe folder al even ingekeken en had al wat aanbiedingen ontdekt die ze mee wilde nemen. Ze hadden weer wat ruimte in de auto nu mijn spullen eruit waren, dus de boodschappen konden erin.


Ik besloot het eten vroeg op tafel te zetten, dan hadden ze verder de tijd aan zichzelf. Er werd flink wat bami gegeten, maar ik heb nog over.....vandaag hoef ik niet te koken!

Nog een uitzwaaien...... ik haalde gelijk mijn auto even op, die zet ik altijd even weg zodat hij voor de deur op mijn erf kan staan....dat is handiger voor Edwin, vooral als hij veel spullen mee heeft 😂.
Even afwassen e.d. , daarna een lang en leuk telefoongesprek en toen.....viel ik in slaap!
Een heerlijke dag was het!


3 februari

Werelddagen zonder mobiele telefoon
The day the music died
Elmo is jarig (Elmo wordt elk jaar drie-en-een-half)
Golden retriever dag
Week van de circulaire economie


De quote van de dag is:






\

4 opmerkingen:

  1. Die dagen moeten er ook zijn, fijn als tussendoortje.
    Beterschap met je heup!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je....het gaat goed, een beetje opletten dat ik geen verkeerde beweging maak

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind Deen ook een fijne winkel, hun fruit is meestal erg goed.Gezellig samen met je zoon lekker even bij kletsen. Dat is altijd fijn als je eten over hebt, dan hoef je de volgende dag niet te koken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja, Deen is zeker niet slecht! Het is natuurlijk fijn om wat meer keuze te hebben, maar in elk geval hebben we Deen. Ze hebben ook vaak goede acties!
    Ja, het werd een erg gezellige dag. Ik kook meestal royaal.... dan heb ik oor meer dagen!

    BeantwoordenVerwijderen