Zoeken in deze blog

vrijdag 21 februari 2020

Het zal je familie maar zijn.

Ooit gingen we met de familie met twee auto's naar het strand om even uit te waaien, het was een moeilijke tijd, dus uitwaaien was wel even lekker.
Ik had 2 neefjes in de auto (jawel, de 2 neefjes van gisteren) en toen wij daar aankwamen zei de jongste (13) bij het uitstappen: "Je merkte niet eens dat er een vrouw achter het stuur zat"

Edwin (net 2) begon bij het naderen van het strand al moeilijk te doen, want er lag zand op straat en dat was vies in zijn ogen en hij was bang voor vuil. Daar had ik van tevoren even niet goed over nagedacht....... we hebben hem de hele tijd moeten dragen want zodra wij hem op het zand wilden zetten raakte hij over zijn toeren. Gelukkig is zijn angst voor vuil helemaal overgegaan, maar dat duurde jaren!
Hij had het al voordat hij kon praten..... tijdens het eten kwam er een moment dat hij het op een brullen zette en wij snapten eerst niet waarom. Totdat het ging opvallen dat hij stopte zodra wij opruimden wat er geknoeid was!
Ik heb er maar niet teveel aandacht aan geschonken en probeerde ook niet kwaad te worden als hij geknoeid had op een onmogelijk moment (op nieuwe kleren vlak voordat we weg moesten bijvoorbeeld), hij vond het zelf al erg genoeg. Dus meestal zei ik lachend (als een boer met kiespijn soms) dat we daar een wasmachine voor hadden.

21 februari:


Internationale dag van de moedertaal
Internationale dag van de toeristengids
Utswaaie Sint Piter

Quote van de dag:

1 opmerking: