Zoeken in deze blog

donderdag 25 november 2021

Als alles gewoon is....

... is het zo saai! 



Ik zeg het wel vaker, als alles heel gewoon volgens plan verloopt valt er niet veel te lachen, af en toe een goede blunder of zoiets maakt het leven wat smeuïger. 

Vanmorgen moest ik naar de tandarts.... ja alweer.... ik ben daar kind aan huis, maar deze afspraak was niet onverwachts.... deze keer zou mijn kroon en alles wat erbij hoort eruit gaan en ik zou er tijdelijk een plaatje met 1 tand voor terugkrijgen, als het gat dan weer netjes dichtgegroeid is en er niet verwacht wordt dat er nog wat veranderd dan krijg ik de definitieve oplossing. 



Ik kwam binnen, ging er lekker bij liggen en ze liet zien wat ik in mijn mond zou krijgen..... het viel mij mee, het zag er klein uit.... natuurlijk zal het in mijn mond anders voelen, maar ik had het geheel groter verwacht. 
Ik moest verdoofd worden (dat wil ik alleen als het echt nodig is) en ik kreeg vooraf zelfs een verdovende zalf. Nadat ze die zalf erin gedaan had kreeg ze een ingeving..... ze pakte het plaatje met die ene tand en ging eens kijken hoe dat zou passen...... gelukkig maar, want het was de verkeerde tand.... op de verkeerde plek! Nu had ik alleen die zalf nog maar gehad, dus geen drama. Ik heb mijn tandarts nog nooit horen mopperen, maar deze keer wel! Ze moest ook wel lachen hoor en was blij dat ze het nog op tijd merkte. Het viel echt niet op, ik had het ook niet gezien!



Ergens is dus een fout gemaakt..... wie dat was maakt mij niet uit..... het kan gebeuren, niemand is foutloos  (zelfs ik niet 😂😇)...... en het is gelukkig nog op tijd ontdekt. Nog niet echt verdoofd, alleen die zalf.... en alles zit er nog in! Het is erger als ze de hele handel eruit gehaald had..... dus ik kon er wel om lachen. Anders had ik er denk ik ook geen drama van gemaakt, maar dan was het wel erg vervelend geweest. Gelukkig zijn mondkapjes helemaal in..... dat is het een week met een mondkapje op lopen, want ik denk dat alles er weer inplanten voor 1 week ook niet ideaal is. 


Er moest wel opnieuw een afdruk worden gemaakt..... dat is ook niet zo erg.... oké, wel een beetje vervelend, maar geheel pijnloos.... dus niet iets om een probleem van te maken.
De laatste tijd lopen veel dingen anders dan ik had verwacht.....het is dus niet saai!




Volgende week in de herkansing. 

4 opmerkingen:

  1. Theodora Ederzeel
    Wij hebben dezelfde tandarts, geloof ik!

    Ans Dekker-Martis
    Carolien?

    Theodora Ederzeel
    Ans Dekker-Martis Ja, ik kon niet op haar naam komen. Ze is heel aardig!

    Ans Dekker-Martis
    Ja, vind ik ook! Altijd lachen daar.


    Susanne Bout
    Nou, het is toch maar goed dat ze dit op tijd ontdekte! Maar weer evergreen afwachten dan...

    Ans Dekker-Martis
    Precies, als alles eruit gesloopt zou zijn was het erger!
    Nu duurt het 1 week langer, geen probleem

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Giusy Scarfo
    Haha, ik moet hierbij denken aan een opticien bij wie ik een aantal jaren geleden een zonnebril op sterkte had besteld. Toen ik de bril ging halen zette hij hem op mijn neus en ik zag helemaal niets. Toen zei ik dat ik wazig met beide ogen. Hij nam de bril mee naar achteren om de sterktes te controlen. Bleken de glazen te zijn verwissseld. Links had de sterkte van rechts en andersom. De opticien baalde vreselijk, want nu moesten er weer nieuwe glazen besteld worden. Gelukkig was het verder geen probleem. Maar het is zo raar, mijn linkeroog is veel zwakker dan mijn rechteroog, ik ben aan beide ogen bijziend en heb ook nog eens verschillende cilinders. Tegenwoordig draag ik nachtlenzen, 's nachts dragen, overdag zicht. Dat kan alleen met -sterktes tot -4 of -5. Voor mij ideaal.

    Ans Dekker-Martis
    wat een mooie oplossing die nachtlenzen! Maar inderdaad, dat ik net zoiets.... ineens bedacht ze dat ze eerst wilde passen......en toen klopte het niet. Gelukkig was er verder nog niks gebeurd.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goed dat er gepast werd.
    Stel dat ze een foute ruil hadden met de tandartsen van Artis. 😉

    BeantwoordenVerwijderen