Zoeken in deze blog

zaterdag 6 november 2021

De tijd gaat snel....

 Weer heerlijk gezwommen vrijdag..... zoooooo lekker, daarna nog de bubbels aan..... na afloop koffie met gebak.... ik zou geen gebak nemen, maar echt....het stond ineens voor mijn neus en ze hadden er al een lekkere toef slagroom op gedaan 😂.... dus ik 'offerde' mij op en at hem helemaal op. Het was heeeeeeeerlijk! Om nog even in de sfeer van Halloween te blijven lag het gebak op een spinnenweb-bordje. 
We waren met een flinke groep, gezellig! Dat koffiedrinken is 1x per maand, maar corona gooide een tijdje roet in het eten, maar nu was het er weer. Voor hoe lang? Geen idee. Volgende week moeten we onze QR-code laten scannen..... maar hoeven geen (waterdicht) mondkapje op. 

's Avonds weer lekker 'gesaxofoneerd'..... nog steeds kon ik niet alles meespelen. Één kerstnummer had ik getracht te transponeren, maar dat was nog niet echt een succes..... ik ben daar niet handig mee.... bloed, zweet en tranen.... alles met potlood en vooral veel gum.... en dan nog niet goed. 
Ik ben bang dat ik mijn boek pas vind als het niet meer nodig is.... als iedereen er al alles aan gedaan heeft om mij de ontbrekende nummers te bezorgen of...... als het hele kerstconcert vanwege stengere maatregelen niet door kan gaan, want dat is natuurlijk ook nog mogelijk. 
Toch blijf ik zoeken..... wel op een meer georganiseerde manier waarbij ik gelijk opruim. Eerst rende ik van hot naar haar en gooide alles opzij omdat ik een vermoeden had dat het daar lag..... en natuurlijk lag het er niet en hup naar de volgende plek. Als ik het gevonden had zou ik het snel allemaal weer opgeruimd hebben, nu gunde ik mij daar geen tijd voor.... verder zoeken.... daar misschien... of daar!
Van het belangrijkste nummer heb ik al getracht het te bestellen, maar het lukte mij alleen om de volledige bezetting de kunnen bestellen en dat was duidelijk niet mijn bedoeling..... dan wordt het wel erg duur! Ik ben best bereid wat te betalen, het is tenslotte mijn fout dat het weg is, maar een heel pak muziek kopen waar maar 1 blaadje van nodig is gaat mij veel te ver. 
Voor de kapel begint nu wel duidelijk te worden welke nummer we gaan spelen op het concert.... helaas zitten daar nummers bij die ik (nog) niet heb..... maar het komt vast goed. 
Olympia/Con Brio doet ook mee, maar ik weet nog niet wat we daar gaan spelen..... maar dat zal niet uit het 'Gouwzeekapelkerstboek' zijn. 

Vandaag (zaterdag) is bonuskleinzoon Wesley jarig..... 18 jaar al en zo'n 2 meter lang (schat ik). 





Morgen opnieuw feest, want dan wordt Edwin 37..... volgens mij is hij gisteren geboren..... niet te geloven zo snel als de tijd gaat! 




2 opmerkingen:

  1. Gebak, gesaxofoond,gezwommen, en een paar verjaardagen. Gefeliciteerd, ik gun het je.
    Het leven is een feest.🎈

    BeantwoordenVerwijderen