Zoeken in deze blog

woensdag 3 juni 2020

Femke toch...

'Beste mensen...... wat geweldig dat jullie deze demonstratie steunen...... maar helaas zijn jullie met meer mensen dan wenselijk is i.v.m. de anderhalve meter! Ondanks de mondkapjes kan dit een gevaar voor de volksgezondheid zijn. Ik verzoek u  daarom om rustig te vertrekken, u heeft uw punt gemaakt, het is duidelijk dat veel mensen deze demonstratie steunen....... maar we kunnen hier alleen verder als er een klein groepje overblijft en dat zijn de mensen hier voor, die er als eerste stonden en nu in het gedrang gekomen zijn door de grote toeloop'.

Zou dit een idee zijn geweest? En eerst natuurlijk alle toegangsroutes afsluiten..... dan was het ook minder vol geworden, in zo'n grote stad zit de kans er altijd in dat er meer mensen komen dan verwacht werd.... dus moet dat in de gaten gehouden worden.  Maar helemaal niks doen........ is erg weinig.  Ik ben er niet bij geweest, maar ik denk dat als ze de mensen vriendelijk toegesproken had dat dat wel wat lucht gegeven had..... lukt dat niet dan heeft ze in elk geval iets geprobeerd.  Ondertussen kan de politie aan de buitenrand de mensen rustig aanmanen te vertrekken......als het eenmaal op gang komt gaat de rest ook wel.
Ik snap ook wel dat ze niet meteen met gummiknuppels er op los laat slaan en de waterkanonnen laat spuiten....... dat doe je pas als de meute gaat muiten of zoiets.

Misschien werkt dit voor geen meter, maar niks doen werkt zeker niet. Dat is kijken naar een brandend huis hoe het verder afbrandt. Iemand die met emmertjes water komt zal het niet redden, maar probeert nog wat..... de buurman met de tuinslang kan al meer doen...... en de brandweer doet de rest, maar is nou eenmaal wat later.

Quote van de dag:



Woensdag 3 juni 2020:

Wereld Hardloopdag | Wereld Klompvoet Dag | Wereld Fietsdag | Wereld Vakbeurzen Dag | Dag van de Jonge Jury




Geen opmerkingen:

Een reactie posten