Zoeken in deze blog

donderdag 25 juni 2020

Fluitje van een cent.

Woensdag was ik na een onrustige nacht (door de hitte was ik steeds wakker) vroeg wakker en besloot nu het nog niet zo warm was aan de slag te gaan....eerst de was.... netjes buiten opgehangen, daarna was de tuin aan de beurt. Weken geleden had ik voor het laatst wat gedaan, de volgende dag was ik niet fit met hoesten en niezen...... daarna had ik geen fut meer en als het warm is dan functioneer ik helemaal niet meer, dus om half 7 dan maar even wat doen. Ik ben eerst met haagwinde aan de slag gegaan.....waar komt dat allemaal vandaan zo snel? Alles was overwoekerd! Een tonnetje vol onkruid, zo was het wel genoeg..... ik hoop de komende tijd steeds wat te doen zodat het wat opknapt, want nu moest ik met een kapmes door de jungle, slingerend aan lianen..... als Tarzan op zoek naar Jane...... met elke dag wat, al is het maar 10 minuten moet het toch langzaam aan opknappen! Als het minder warm is kan ik 's middags ook wat doen, dat is nu uitgesloten!
Daarna viel ik op de bank in slaap tot half 12.

Na de lunch zou ik gaan prikken.... ik koos voor na de lunch omdat dat handiger was als ik er last van zou krijgen...... 's morgens ben ik sowieso snel misselijk en ik moet mijn andere medicijnen nog innemen, 2 verschillende pillen en 's avonds maar eentje...... dan is het niet handig als ik ze niet binnen kan houden...... dan liever 's middags prikken..... dan zitten die eerste pillen er in! Als ik er last van krijg duurt de dag ook niet meer zo lang, dan vroeg naar bed en hopelijk de volgende dag beter.
Ik heb met andere medicijnen een slechte ervaring op dat punt, vooral de darmproblemen, dus ik wilde er wel rekening mee houden, maar ging er toch niet van uit dat ik dat hier ook van zou krijgen.

Het prikken was een fluitje van een cent.....geen probleem. Ik werd niet misselijk en er kwamen geen andere problemen, perfect dus.

Een wonderlijk middel dat ik maar 1x per week hoef te spuiten..... het is geen insuline, maar bij veel mensen helpt het heel goed, dus ik hoop dat dat bij mij ook zo is!

En zoals zo vaak viel ik bij de tv in slaap...... om 3.15 uur werd ik wakker op de bank......even wat drinken en dan verder slapen.


Quote van de dag:



Donderdag 25 juni 2020:
Dag van vriendschap en eenheid tussen Slavische volkeren
Dag van de zeevaarder
Wereld Beatlesdag
Wereld vitiligodag
Sterfdag Michael Jackson
North Sea round town
Dag van de financial 2020





2 opmerkingen:

  1. Een spuitje van een fluitje.... 😄
    Als het nou maar helpt, dat zou met 1 prikje per week ideaal zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja precies! Voorlopig heb ik de andere medicijnen nog, maar als het goed gaat worden die afgebouwd. Het middel is vrij nieuw, toevallig net even opgezocht....in Amerika is het in december 2017 toegelaten en in de EU in februari 2018.
    Ik heb liever iets waarvan meer lange-termijn-ervaringen zijn, maar als het op een andere manier niet gaat dan dit maar!

    BeantwoordenVerwijderen