Zoeken in deze blog

vrijdag 5 juni 2020

Slaaaaaap

Zo af en toe ben ik wakker. Ik slaap vele uren per dag/nacht...... blijkbaar heb ik het nodig. Verder voel ik mij redelijk...... het hoesten is niet meer dan zo af en toe wat kuchen.
Mijn voet heeft rust gekregen en daar heb ik niet veel last meer van (voor zover ik dat kan beoordelen, ik loop geen lange stukken in huis, maar het is zeker beter geworden).
Komt mooi uit dus dat het tegelijk is. Geen idee wat het is/was.... maar steeds als ik even gezeten had leek het over en als ik ging lopen begon het al snel weer...... vooral als ik op die voet steunde.

De diabetesverpleegkundige belde over de uitslag van het bloed....nog steeds niet goed, zelfs weer slechter. Ik ga over op andere medicatie..... daarbij moet ik mijzelf 1x per week met dat middel inspuiten, het schijnt bij veel mensen goed te werken.  Daar ga ik over een paar weken mee beginnen, want ik mag nu niet bij haar komen.... net als mijn tandartsafspraak is dat dus even uitgesteld.
Ik heb mij nog niet laten testen...... de klachten zijn twijfelachtig en omdat het nu nog zo druk is bij de teststations wacht ik dat liever even af, blijft het doorsudderen dan bel ik waarschijnlijk volgende week wel even..... voor alle zekerheid. Hopelijk is het dan ook al wat rustiger.

Het gaat dus goed, maar het is niet perfect. Donderdag was ik vroeg wakker.....en bleef uren wakker. 's middags toch een uurtje of 2 geslapen......  's avonds was ik weer slaperig, geen fut om te eten, dus even iets kleins om toch iets binnen te krijgen...... ik denk dat ik om een uur of 7 in slaap viel....... om kwart over 11 werd ik wakker........ toch maar wat gegeten, niet omdat ik trek had maar omdat het moet. Wat gedronken, want dat was er ook een beetje bij ingeschoten met al dat slapen. 
Het is nu half 2 en ik ga zo weer slapen....... welterusten!


Quote van de dag:





Vrijdag 5 juni 2020:
Nationale Spijbeldag voor Volwassenen | Donut Dag | Dag van de Vermisten | Wereldmilieudag | Dag voor de Strijd tegen Illegale, Niet-aangegeven en Niet-gereglementeerde Visserijactiviteiten | Museumnacht Leiden

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten