Zoeken in deze blog

vrijdag 12 juni 2020

Verward

Ik was weer eens bij de tv in slaap gevallen, zoals de laatste tijd zo vaak......om 4 uur vannacht werd ik wakker....... in mijn hoofd het melodietje van mijn telefoon.....huh? ....werd ik nou wakker van de telefoon? Eerst maar eens de tv zachter zetten, want die staat wel wat hard.
 Ik heb sinds eind vorig jaar een nieuwe telefoon..... bevalt prima, maar ik heb moeite om daarop te zien wie mij gebeld heeft..... er staat ook niks te knipperen als iemand belde en ik nam niet op....... alleen als iemand ingesproken heeft knippert er wat en er is een aparte knop om dat af te luisteren. Voor 'niet-opgenomen' moet ik het menu in en dat vind ik niet zo duidelijk (ligt aan mij natuurlijk, ik ben met die dingen nou eenmaal niet handig). Als ik al een nummer te zien krijg weet ik niet of dat onbeantwoord is en ik heb altijd moeite om weer uit het menu te komen.  Toch gedaan...... want als iemand om die tijd belt is het vast belangrijk....... maar kon niks vinden waarvan ik zeker wist dat dat het was. Mijn smartphone zat in mijn tas, ook even gekeken, want als het echt belangrijk is zal daar naar gebeld zijn......hm.....niks......dan zal het wel meevallen.
Misschien buren die de tv te hard vonden staan? Het zou zeker een reden kunnen zijn om te bellen..... al heb ik geen buren die dat snel zullen doen.......maar ik hoop dat ze dat wel doen als ze er last van hebben!
Ik zal het wel gedroomd hebben..... als ik overdag wel eens in slaap val wordt ik vaak wakker omdat ik denk dat de bel gaat.....daar zal dit een variatie op zijn.
Ondertussen was ik behoorlijk wakker....... dan maar wat drinken en  even de computer aan, dan wordt ik vanzelf wel weer slaperig, want echt uitgeslapen ben ik niet 😕😪😨😴.
Vrijdag 12 juni:Dag van de Rode Rozen
Dag van het Treinrespect
Moetenvrije Dag
Dag van het Dagboek
Werelddag tegen Kinderarbeid
Falafel Dag
Shi'a Dag
Slootjesdagen
Vlaggetjesdagen

Quote van de dag:

4 opmerkingen:

  1. Zo laat pas wakker geworden, dan heb je diep geslapen. 😮
    Je weet niet altijd waarvan je wakker schrikt, misschien van een muis die tapdanste?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik schat dat ik van 22.00 tot 04.00 geslapen heb.... en later weer van 07.30 tot 10.30...... bij elkaar zo'n 9 uur dus. Ruim voldoende.
    Wie weet hahaha....... maar dan was ik te laat om hem te filmen.
    De tv stond aan.... dus ja..... geluiden genoeg. Misschien was er op tv wel een telefoon met hetzelfde geluid. Zo was er een tijdje een koffiereclame met een geluid erin dat precies zo klonk als mijn pillenwekker..... heel irritant hahaha, elke keer veerde ik op.

    BeantwoordenVerwijderen