Zoeken in deze blog

vrijdag 13 november 2020

Heerlijk



Woensdag was het hier nog steeds heerlijk buiten, het was minder helder en de zon had moeite om er doorheen te komen, maar nog steeds was het niet koud, het was gewoon lekker! 
Tijdens mijn wandeling riep iedereen elkaar toe: "Lekker weer hè?" Ik kon het alleen maar beamen..... dit was mijn weer...... fris, maar niet koud en toch nog wat zon. 
Gelukkig staan er hier en daar bankjes, want ik sta de laatste dagen als ik wandel regelmatig wat wiebelig op de pootjes..... alsof ik een hypo heb..... maar waarschijnlijk is het geen hypo, maar wel dicht er tegenaan. Ik neem onderweg over het algemeen mijn meter niet mee...... wel druivensuiker voor als het echt te gek wordt. 
Ik had al zo lang geen normale bloedsuikerwaarden meer gehad dat toen het eindelijk ging dalen het al snel voelde als een hypo, terwijl het juist perfect was of bijna goed, maar zeker niet te laag.  Later leek dat over, maar als ik aan de lage kant zit kan dat toch nog gebeuren...... net niet te laag.... dat had ik natuurlijk ook lang niet gehad.....mijn lichaam moet er aan wennen. 
Een fotocamera mee heeft het voordeel dat ik wat vaker stilsta....... het is ook minder gek om zomaar ergens stil te staan. Nou trek ik mij er niet zoveel van aan of het gek is, maar toch is het met een camera prettiger. 
De madeliefjes bloeiden, ik zag ook nog bloeiende kamille (oké, allemaal niet echt meer in volle glorie)..... de natuur lijkt te twijfelen of het een winterslaap gaat houden. 



Deze boom weet het ook niet meer.



                               Deze kokmeeuw is wel al in winterkleed, zijn zwarte kop is al weg.



Doorzonwoning voor kabouters?


Deze twee bomen staan vrijwel naast elkaar (aan beide kanten van het pad)..... de één kaal en de ander nog bijna groen.

Quote van de dag:


Vrijdag 13 november 2020:
Dag van het werkplezier
Wereld vriendelijkheiddag
Vrijdag de 13e
Week van de pleegzorg (BE) 
Nacht van de Vrijdenker (BE) 
International whiskyfestival
Internationale pathologiedag 
Aanslagen Parijs 2015

2 opmerkingen:

  1. Overdag is het lekker, ook als de zon er even niet is. Dan ga ik er zoveel mogelijk uit, niet ver maar dat hoeft ook niet. Een rondje dorp is genoeg om wat lucht en licht te happen.
    Naar de bibliotheek en drogist, er zitten nog steeds mensen op de bankjes. Het warme zuiden 😄 hè.
    Succes met je wiebelpootjes, houd het in de gaten hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik hou van dit weer..... het mag ook kouder zijn, maar dit is ook lekker.
    Elke dag loop ik een stukje, de ene keer wat langer dan de andere keer.....hangt er vanaf hoe het gaat. Die wiebelpootjes komen wel weer goed, dank je!

    BeantwoordenVerwijderen