Zoeken in deze blog

maandag 9 november 2020

Wat een prachtige dag....

 .... de zon scheen alsof het zomer was deze maandag, tijdens het wandelen was mijn (herfst-)jas veel te warm en ik trok hem uit. Korte mouwen..... het was lekker! Volgens mij was de zon een paar maanden in de war. 
De mooie herfstkleuren, toch ook nog veel groen. Sommige bomen bijna kaal, andere bomen nog bijna volop in blad. Het heeft de laatste tijd nogal gewaaid, dat zorgde voor extra bladval..... mijn schoonmoeder zei het vroeger altijd als het stormde in de herfst: "De blaadje moeten eraf!".
Mijn camera liet het al snel afweten.....lege batterijen.... tsja, had ik eerst moeten controleren natuurlijk.
Ik liep te snel en net even te ver...... de terugtocht ging veel langzamer, maar gelukkig staan er hier en daar ook bankjes. Verder lekker bezig geweest....pas in de namiddag toch even een 'tukkie' gedaan. 
Ik hou van de herfst....... vooral met dit weer..... niet te warm, gewoon lekker! Maar ook als het regent hou ik van de herfst, dat is ook mooi...... en het zorgt ervoor dat het binnen dan juist lekker knus is. 
Over ruim 6 weken is het al Kerst en over 8 weken is 2021 al helemaal gesetteld. 
Dit jaar zal het zonder vuurwerk ingeluid worden.... de ziekenhuizen kunnen er geen vuurwerkgewonden bij hebben, die hebben het al druk genoeg. Het zal vreemd zijn, maar ik vind het niet erg. Het knapvuurwerk heb ik nooit leuk gevonden, de vuurpijlen wel..... dus een vuurwerkshow vind ik ook prachtig en dat levert ook minder gewonden op. Dat zal misschien op korte termijn niet te regelen zijn of te duur..... maar dan doen we het gewoon een jaartje zonder. Er is vast wel vuurwerk op tv te zien! 
Het coronavaccin zit er nu echt aan te komen lijkt het.... de berichten zijn positief. De dag was al zo mooi en dan ook nog eens dit goed bericht! 

 






Quote van de dag:


Dinsdag 10 november 2020:
Filevrije dinsdag
Dag van de mantelzorger
SURF onderwijsdagen
Sesamstraatdag
Wereldwetenschapsdag voor vrede en ontwikkeling
Internationale accountantsdag
Internationale dag van Malala

3 opmerkingen:

  1. Vandaag hetzelfde weer, misschien nog ietsje warmer zelfs. Fijn voor een wandeling, opruimwerk in de tuin. Kan miet mooier.
    Niet alleen Kerstmis over zes weken, ook de kortste dag is dan alweer voorbij.
    De tijd vliegt voorbij, een dooddoener maar absoluut waar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Per ongeluk reactie weggehaald (de verkeerde).....
    Was een reactie op Bertie:
    Ja, niet normaal zo mooi in november.
    Echt, de tijd vliegt, terwijl we toch in een rare periode leven waarbij je je kan voorstellen dat de tijd kruipt..... maar dat gevoel heb ik totaal niet.
    Voor je het weet is het weer voorjaar

    BeantwoordenVerwijderen