Zoeken in deze blog

dinsdag 17 november 2020

In de nacht.....

......word ik wel eens wakker.....niks bijzonders en soms draai ik mij om en slaap zo weer verder, maar andere keren moet ik er even uit om het sanitair op te zoeken en daarna bedenk ik dat ik dorst heb en ga ik dan maar een potje thee zetten. 
Vannacht was het weer zover..... ik zette ondertussen de tv aan om even op internet te kijken of er nieuws was.... ja, ik gebruik nog steeds internet en ik vind het heel jammer dat steeds meer zenders er mee stoppen, dat mis ik echt, want....nou ja, daarover een ander keer.  Ik las dat er weer trekkers onderweg waren naar Den Haag en ondertussen hoorde ik regelmatig zwaar verkeer langskomen...... even kijken.... ja hoor trekkers..... maar uh..... "Hé jongens, jullie gaan de verkeerde kant op!" Ze reden in noordelijke richting en dan ben je wel erg lang onderweg naar Den Haag. Ze reden ook niet in colonne..... alsof ze los van elkaar besloten hadden toch maar niet mee te doen.
Later vannacht werd het duidelijk...... toen de colonne langskwam, maar nu de goede kant op. Ze waren natuurlijk onderweg geweest naar het verzamelpunt en kwamen nu nog een keer voorbij met alle anderen. Geen idee hoeveel het er waren, ik heb er niet op gelet. 
Meestal zie ik ze alleen terugkomen, nu zag ik ze eens op de heenweg. 
Het was duidelijk hoorbaar, maar niet zo erg als een motorclub die voorbijkomt...... ik had er geen last van! Een motorclub kan wel eens storend zijn, want dan kan ik echt niks anders horen, geen radio of tv en er valt geen gesprek te voeren. Gelukkig duurt het nooit heel lang (hoewel het soms wel groepen zijn waar geen einde aan lijkt te komen), maar er zijn er altijd die achterblijven en dat lijken wel altijd de motoren te zijn die het meest herrie maken... denk je net dat je alles gehad hebt.....
Maar van die trekkers heb ik geen last, zelfs van zo'n groep is het geluidsniveau aanvaardbaar. 
En het is voor het goede doel.....hopelijk bereiken ze iets! 


Quote van de dag:

Dinsdag 17 november 2020:
Nationale ontvrienden-dag
Wereld prematurendag
Internationale dag van de student 
Werelddag voor navelstrengbloed
Dag en week van het therapiedier (BE)
Europese week van de brandveiligheid

2 opmerkingen:

  1. Geen trekker gehoord, wel over ze gelezen.
    Maar ja, met een potje thee erbij ben je natuurlijk veel wakkerder. ☻

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ik was ondertussen aardig wakker, maar het maakte niet zo'n herrie dat ik er wakker van zou schrikken.

    BeantwoordenVerwijderen