Zoeken in deze blog

donderdag 5 november 2020

Niks

 Vandaag heb ik even niks te melden, nou ja...weinig
Ik ben moe....moe van de mensen die niks willen accepteren, bij wie alles zo moet gaan zoals zij willen, want het leven mag alleen maar leuk zijn! Moe van de mensen die niet begrijpen dat sommige mensen zich graag aan de regels houden, moe van de mensen die alles beter weten en geen begrip tonen.
Natuurlijk ben ik het ook wel eens ergens niet mee eens...... maar probeer maar eens alles zo te regelen dat iedereen zijn zin krijgt en toch het virus op afstand gehouden wordt. Probeer het maar eens zo te regelen dat de ontsnapte apen weer veilig in hun hok zitten en mens en aap tevreden zijn. In het laatste geval kan je er niet eerst een uurtje over vergaderen, 5 minuten kan al te lang zijn. Wie wil er ergens in het bos of in zijn achtertuin een ontsnapte aap tegen komen die zwaar gestrest is? In een kwartier komt zo'n dier ver weg hoor, ook met een verdoving in zijn kont! Misschien werkte die verdoving helemaal niet door de stress....misschien pas na een kwartier..... maar waar is hij dan? En als hij wakker wordt in een voor hem totaal onbekende omgeving.... denk je dat hij dan ergens aanbelt om de weg naar het dierenpark te vragen? 
Over corona wordt wel vergaderd...... maar het kan niet perfect opgelost worden..... er zullen altijd dingen oneerlijk lijken of onlogisch...... kan je dat niet accepteren? Pech gehad.... gewoon aan de regels houden, is het niet voor jezelf, doe het dan voor een ander!
Een totale lockdown, maar dan ook echt totaal.... die is voor iedereen gelijk.... willen we dat dan? En dan nog is het voor de één erger dan voor de ander. Het zal sowieso altijd erger zijn voor de mensen die niet geleerd hebben met teleurstellingen om te gaan!!  Die niet geleerd hebben overal het beste van te maken! (Of het niet willen leren!)
Als corona met een schepnet te vangen zou zijn zouden we allemaal een schepnet krijgen en zou Rutte ook proberen het virus te vangen met dat net....daar ben ik van overtuigd. En of het nou Mark is of Hugo of wie dan ook...... ik ben het met veel van die mensen vaak niet eens, met de één wat vaker dan met de ander, maar ze doen hun best..... laveren tussen economie en gezondheid...... probeer het maar eens. Wie komt er met een waterdicht plan waarbij iedereen tevreden is? 

Quote van de dag:

 
Donderdag 5 november 2020:

Internationale dag tegen geweld en pesten op school inclusief cyberpesten
Banktransferday
Werelddag voor bewustwording rond tsunami’s
Wereld romanitaaldag
Internationale dag voor projectmanagement 

2 opmerkingen:

  1. Daar word ik ook moe van, het is gezeur dat gezeik wordt en het helpt ze toch niet. Ze vallen anderen alleen maar lastig. Ik snap sowieso niet dat mensen onmiddellijk reageren als iets ze niet aanstaat.
    Saggerijnen zijn het.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Precies...dat!
    Natuurlijk zijn er dingen die niet logisch lijken..... maar perfect krijg je het nooit..... je kan er over doorzeuren of je schouders ophalen en je aan de regels houden.
    Ik heb vandaag wel even gewinkeld....ik was naar AH en daardoor in de buurt van winkels, ik had een paar dingen nodig...... dus ja, ik heb gewinkeld......maar nu weer heel lang niet! Normaal winkel ik veel vaker. Het was overal rustig.... in elk geval rustig genoeg, dus geen probleem om mij aan de regels te houden. Het mag nog, maar dat het mag wil niet zeggen dat het moet! Maar dat gezeur en geklaag...vreselijk.


    BeantwoordenVerwijderen