Zoeken in deze blog

woensdag 15 april 2020

Boeken

Met al dat ophokken maak ik weinig bijzonders mee, hooguit tijdens het luchten. 😂

Maar goed, ik ben ik elk geval lekker bezig geweest in huis...... ik heb nu bovenop de boekenkasten ook boeken staan....die stonden op mijn slaapkamer, maar die plek had ik weer voor iets anders nodig. Ik kan er alleen met een keukentrap bij en dan nog met moeite...... maar goed, voor zover het lukte alles stofvrij gemaakt (ik kan niet bovenop de boekenkasten kijken....er zit een rand omheen en ze zijn erg hoog).....eerst met de stofzuiger op goed geluk en de rest met een plumeau die dan ook even met de stofzuiger behandeld werd. Een dag eerder was ik al een beetje begonnen, maar dinsdag heb ik de rest gedaan.....div. keren naar boven om boeken te halen en nog vaker het ietwat gammele keukentrapje op ......en ik ben zo'n held op trappen 😨. Ik heb een steviger trap, die is ook hoger, maar die staat op zolder en is erg zwaar, dus ik besloot dat het met deze wel kon!



Tussendoor met Edwin chatten die langs zijn huisarts moest...... we wisten eigenlijk al wat er aan de hand was, maar omdat hij er veel last van had heeft hij toch maar een afspraak gemaakt. Niet kunnen slapen van de pijn van gordelroos is niet fijn!
Nu maar hopen dat hij snel over het ergste heen is.


15 april 2020

Titanic herdenkingsdag
Lummeldag
Dag voor de kunst
Cultuur
Dag van de mediastages
Nationale horecadag
Micro vrijwilligersdag
Woningcorporatiedag
Circusdag
Week van de creativiteit en innovatie


Quote van de dag:






2 opmerkingen:

  1. Gordelroos, een ramp, ik zag het bij een van de zonen.
    Ik wens hem snelle beterschap.
    Kon je zoiets ook maar wegpoetsen. ☻

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, dat kan heftig zijn. Hij heeft nu heel sterkte pijnstillers, van die ene wordt hij suf zodat hij goed slaapt. Gelukkig duurt het als het goed is niet zo lang en hij had het zaterdag al.....eigenlijk had hij al een paar dagen last, maar toen was er nog niks te zien.
    Ik zal de beterschapswensen overbrengen. Dank je

    BeantwoordenVerwijderen